Eskişehirspor'a neden zarar vereyim?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a neden zarar vereyim?
A
a

Eskişehirspor’da 700 Bin Euro’luk alacağı kesinleşen Necati Ateş, “O gün atılan Tweet’in altına yapılan beni kötüleyici yorumlara çok üzüldüm. Şu an istesem haciz vs herşeyi yaparım. Ama koskoca bir çınara neden zarar vereyim? Orada bizi sevenler, benim sevdiğim insanlar var” dedi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Hukuksal süreç sona erdi
2012-2014 sezonlarında Siyah-Kırmızılı takımda forma giyen Necati Ateş, Mayıs 2014’te alacakları ödenmediği için TFF tarafından haklı görülünce boşa çıkmıştı. Eskişehirspor’dan yıllık 1 Milyon 500 bin Euro kazanan Necati, o dönem yıllık 800 bin TL’ye Kayseri Erciyesspor ile anlaşmıştı. 
Aradaki 700 bin Euro için iki taraf orta yolu bulamayınca davalık oldu. Davanın sonunda kazanan Necati Ateş oldu. 29 Haziran Salı günü kesinleşmiş karar Eskişehirspor’a ulaştı.

Avukatlara soruyorum
Eski futbolcu Ateş, “Eskişehirspor adına bu davayla ilgilenen avukatlara soruyorum, bu davayı kaybedeceklerini bile bile bu masrafları cebinden öderler miydi? Ben o zaman anlaşalım, rahatlatayım sizi, bana 2 yılda ödersiniz dedim. Ama davayı kazanacaklarına inanıp inat ettiler. Anlaşmaya yanaşmadılar. Şimdi durum bu noktalara geldi” diye konuştu.

Oytun Süllü neler söylemişti?
O dönem Necati Ateş davasını yürüten Av. Oytun Süllü, o dönem yaptığı açıklamada, “Bu davanın kazanılması sayesinde kulüp faizlerle birlikte 12 Milyon TL borç yükünden kurtulmuştur. Ayrıca Necati Ateş’in yapmış olduğu feshin haksız olması sebebiyle, kendisine açılacak olan haksız fesih tazminatı davası sayesinde de kulüp ciddi gelir elde edilebilecek ve bu para da, zor günler geçiren Eskişehirspor’a bir nebze destek olacaktır” ifadelerini kullanmıştı.

"Ben de imza topladım"
“Eskişehir’de ekmek yedik” diyen Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ateş, “1 TL’lik katkısı olmayanlar konuşuyor. Kaan Ay döneminde Eskişehirspor transferi açtığında birçok topçuyla bizzat konuştum. İmza vermelerini istedim. Kırmadılar imza verdiler. Yarın Eskişehirspor Kulübü bir futbolcu isterse yine yardımcı olacağım. Ben Eskişehirspor’u severim” diye konuştu.

"Yorumlara çok üzüldüm"
700 bin Euro’ya değinen Ateş, “Eskişehirspor düzlüğe çıkana kadar ben para talep etmeyeceğim ama yapılanları da unutmayacağım. O gün atılan Tweet’in altına yapılan gereksiz, beni kötüleyici yorumlar beni üzdü. Şu an istesem haciz vs herşeyin yaparım. Ama koskoca bir çınara neden zarar vereyim? Adamlık nedir bilsinler. Orada bizi sevenler, benim sevdiğim insanlar var. Oradaki taraftara yanlış algı yaratıp bizi kötülediler” dedi.



 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet Yılmaz 3 Temmuz 2021 07:51

Delikanlısın NECATİ

0 0 Cevap Yaz
Harbi esesli 2 Temmuz 2021 11:57

Dediklerin doğru ise..adam gibi adamsın Necati kardeş

0 7 Cevap Yaz
Arşivden 2 Temmuz 2021 11:12

Arşivden: 13 Mart 2021'de Mehmet Şimşek'ten Mustafa Akgören yönetimine mesaj: "Amacım mevcut yönetimi eleştirmek değil. Ama #Eskişehirspor için artık net konuşmanın vakti geldi. Yönetim yaz dönemi transferi açacağından eminse, gücü ve kaynağı olduğuna inanıyorsa tüm gücümüzle birleşip elimizden ne geliyorsa yapalım. Yönetim de kimseyi ötekileştirmesin. Eğer bu gücü kendinde görmüyorsa da bir işaret versin. Transferi açıp doğru bir kadro planlaması yapabilmek için vakit kaybetmeden mevcut yönetimi güçlendirmek ya da yeni ve güçlü bir yönetim kurulu oluşturmak gerekiyor.

2 8 Cevap Yaz
Murat kalın

Doğru demiş adam hayırdır

4 3
Serkan 2 Temmuz 2021 10:33

adammışsın be Necati.Bazı kesimler seni tanımamışlar.

0 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi