Eskişehirspor'a Mustafa Destici'den destek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a Mustafa Destici'den destek!
A
a

Büyük Birlik Başkanı Mustafa Destici, Gençlerbirliği maçı sonrası ES TV’ye konuştu. Hakemlerin kararlarını eleştiren Destici, Merkez Hakem Kurulu Başkanıyla görüşeceğini söyledi.

Sütiş Eskişehir
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Gençlerbirliği maçı sonrası Eskişehirspor’u yemekte misafir etti. Destici, ES TV’ye yaptığı açıklamada, hakemlere tepki göstererek, son üç maçta gösterilen kırmızı kartları eleştirdi.

Eskişehirspor kulübünün transfer tahtasının açılması için özveriyle çalışan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehirspor’un Gençlerbirliği ile oynadığı maçı izledi. Maç sonrası Siyah kırmızılı teknik kadro, yönetim ve futbolcuları akşam yemeğinde ağırlayan Destici, ES TV’ye yaptığı açıklamada ise, hakemlere tepki göstererek, şehri birlik ve beraberliğe davet etti.

Destici, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Hakemler üç haftadır takımımıza kırmız kart gösteriyor. Genç takım olduklarını biliyorlar. Hakemlerin biraz daha koruyucu olması lazım. Bunu sadece Eskişehirspor için değil tüm takımlar için söylüyorum. Türk futbolu acısından can sıkıcı bir olay. Büyük takım oyuncularının yaptığı her türlü edepsizliği, hareketi yaptığı yerde kart çıkaramayan hakemler, buradaki ilk harekette gençlere kırmızı kart çıkartıyor” dedi.

Transfer tahtası konusunda da açıklama yapan Destici, “Eskişehir’in ileri gelenlerine çağrım şudur; Bu takım hepimizin. Şehrin seçilmişleri, önde gelenleri bir araya gelip bu kulübü kurtarmalıyız. Ben elimden gelen çabayı gösteriyorum. Göstermeye de devam edeceğim” dedi.

Eskişehirspor'un lisans krizi

Esjişehirspor'un lisans konusu hakkında da konuşan Destici, “Eskişehir’in ileri gelenlerine çağrım şudur; Bu takım hepimizin. Şehrin seçilmişleri, önde gelenleri bir araya gelip bu kulübü kurtarmalıyız. ben elimden gelen çabayı gösteriyorum. Göstermeye de devam edeceğim” dedi.

mustafa destici eskişehirspor
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yaşar Tuncer Bayser 30 Ağustos 2018 20:05

Başkanım hani ne oldu çözüyordunuz. Olaylar uzaktan göründüğü gibi değil değil mi? Biz de güvenmiştik. Bize böyle boş umutlar vermeyin başkanım.

0 0 Cevap Yaz
Can 29 Ağustos 2018 05:39

Öyle siyaseten gazel okumakla olmuyor bu işler beyefendi, destek olacaksan önce bi tane loca al, partililerine kombine almayı teşvik et, sonra istediğin kadar istediğine öt. Ucuz ticaretçi yöneticiler, ucuz politikacılar yüzünden kulüp ne hale geldi

0 0 Cevap Yaz
garaaaaa 28 Ağustos 2018 19:55

kartları bu kadar cömert kullanan hakamleri şidddetle kınıyorum.....bu takımda oynayan çocuklar..geleceğimiz.....kartla sindirme ey hakem oğlu..aynı kartı 3 büyüklerdekilere oyunculara gösterde..bir daha hakemlik yapıyon görelim......başkan doğru söylemiş...kulakları çekmek lazım

0 1 Cevap Yaz
Recep Tayyip 28 Ağustos 2018 16:45

kırmızı kart konusunda merkez hakemler kurulunun kulallarını çekmek lazımdı bu demeci iyi olmuş.

0 4 Cevap Yaz
Oşhamafe 28 Ağustos 2018 16:43

Bir parti Başkanı penaltılarla ilgili MHK Başkanı ile görüşmemi yapacak? Ne günlere kaldık.

1 5 Cevap Yaz
Emre tan 28 Ağustos 2018 15:27

Valla bu desticide durumdan vazife kendine pay çıkartmayı iyi biliyor senelerce ne katkı vermişte fasulyeden milletvekili oldu yok onla görüşecem bunu yapacam seni kim sallar :))

6 8 Cevap Yaz
Helal olsun. 28 Ağustos 2018 13:00

Keşke Eskişehiri sizin gibiler yönetse.İhya olurduk.Helal olsun.Helal olsun.

8 9 Cevap Yaz
Es 28 Ağustos 2018 10:51

Keşke diğer seçilmişlerde bu şekilde özveriyle çaba gösterse..

8 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi