Eskişehirspor'a müjdeli haber geldi! O maça yetişecek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a müjdeli haber geldi! O maça yetişecek
A
a

Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda iki hafta önce yaşanan arıza sonrası çalışmalar geçtiğimiz akşam başladı. Şimdilik iki vincin çalışmalara başladığı stadyumun 9 Şubat Pazar günü oynanacak Eskişehirspor-Altınordu maçına yetişmesi bekleniyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri... Tam iki hafta önce Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nun çatısında büyük bir sorun meydana gelmiş ve çatıyı destekleyen direklerde çatlama meydana gelmişti. Yaşanan bu büyük sorun sonrası stadyum kullanıma kapatıldı. Hatta Eskişehirspor’un bugün oynayacağı Adanaspor karşılaşmasının Afyon’da oynanmasına karar verilmişti. Stadyumda geçtiğimiz gün çalışmalar başladı. 



ALTINORDU MAÇINA YETİŞEBİLİR

Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’na iki vinç gelerek hummalı bir çalışmaya başladı. Stadyum dışına gelen vinç çatıdaki arızayı gidermeye devam ediyor. Ayrıca çatlayan direklerin yenisi için siparişlerin verildiği ve birkaç gün içinde yeni direklerin takılacağı öğrenildi. Stadyumun, büyük bir aksilik olmaması halinde 9 Şubat Pazar günü oynanacak olan Eskişehirspor-Altınordu maçına yetiştireceği belirtildi.

Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
çarıksız milyoner 26 Ocak 2020 23:53

senin takımın yok barselona gibi stadın olsa ne fayda

3 3 Cevap Yaz
Eses 26 Ocak 2020 21:45

Bu tip durumlarda yaptığınız onarımın yeterli olup olmadığı hep tartışılacaktır. Halkın güvenini kazanabilmek için ancak sahada çatının maruz kalabileceği maksimum yüklerle yüklenmesi ve bunun sonucunda sağlamlığı görsel olarak ispatlanmak durumundadır. Yoksa her gün, her maçta insanların aklında o soru hep olacak. "Ya biz içerideyken bir şey olursa..."

1 4 Cevap Yaz
bilek26 26 Ocak 2020 15:53

pansuman değil tüm direklerin ve bağlı oldukları yerler hepsi çok daha dayanıklı ve en az 1 metre sıkışık karı taşıyabilecek güçte olanları ile değiştirmeli bu şekil tamir baştan savma olur. Bence çatı sökülüp sıfırdan yapılmalı.

2 5 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 26 Ocak 2020 13:20

Bence stad komple gözden gecirilmeli ve güçlendirme çalışması yapilmali az kar yağdığında bukadar hasar olduğuna göre çok kar yağınca neler olabilir..?

2 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi