Eskişehirspor'a müjde! Takımda kalıyor...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a müjde! Takımda kalıyor...
A
a

Eskişehirspor alacaklı futbolcuların FIFA dosyaları ile uğraşırken sevindirici bir haber geldi. 4 aylık alacağı ödenen Bruno Mezenga Eskişehirspor'da kalıyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal ve yönetici Murat Ilgaz adeta İstanbul’da yaşar hale geldiler. TFF’deki ve FIFA’daki dosyaları yakından takip eden ikili, birkaç gün daha İstanbul’da olacak. Eskişehirspor’un puan cezası almaması adına yoğun çalışma sürüyor.

Bruno Mezenga Eskişehirspor’da kalıyor!

Eskişehirspor’daki alacakları için 27 Kasım’da kulübe ihtar çeken Bruno Mezenga’nın 4 aylık alacağı dün ödendi. Önce Chico Ofoedu, ardından Felix Michel’in alacaklarını ödeyip kadroda tutan Siyah-Kırmızılı yönetim, Bruno Mezenga’yı da kadroda tutmayı başardı.

"Hedef kadromuzu elde tutmak"

Eskişehirspor’da Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz önemli açıklamalar yaptı. “Öncelikli hedefimiz mevcut kadromuzu elde tutmak” diyen Şahbaz, “Ödemesi gelen futbolcuların ödemelerini yapmak aynı zamanda FIFA’daki dosyaları çözmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Ayrıca Adanaspor maçı ardından devre arası programını da hazırlamaya çalışıyoruz. Antalya’da yapılması planlanan kamp için görüşmelere başladık” ifadelerini kullandı.

Ödeme günü geldi

Bilal Aziz Özer’in alacağı için son ödeme tarihi geldi çattı. 4 aylık alacağı için TFF’ye başvuran Bilal Aziz Özer'e bugün ödeme yapılması gereki yor. Bugün mesai saatleri içinde ödeme yapılmazsa sol bek Bilal Aziz Özer bonservisn eline alacak. Yarın ise Semih Şentürk ve Aykut Akgün’ün ödemelerinin son günü.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
şefik 19 Aralık 2017 22:09

müjde deyince ben de 3 puan eklediler sandım :)

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi