Eskişehirspor'a Mehmet Özcan için 2 dev teklif

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a Mehmet Özcan için 2 dev teklif
A
a

Eskişehirspor'da gösterdiği performansla adından söz ettiren Mehmet Özcan'a 2 dev kulübün talip olduğu iddia edildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor

Eskişehirspor’un başarılı futbolcusu Mehmet Özcan hakkında menajeri Cemal Taşlı açıklamalarda bulundu. Taşlı, “Türkiye’nin büyük kulüplerinden ikisi teklif yaptılar. Güzel rakamlar sundular. Önümüzdeki günlerde Mehmet’in takımı belli olur” dedi.

Konu ile ilgili Ajansspor canlı yayınında Salim Manav’a konuşan Cemal Taşlı, “Mehmet Özcan ile ilgilenen kulüpler var. Türkiye’nin çok büyük kulüplerinden iki tanesi tekliflerini hem bana hem de Eskişehirspor kulübüne ilettiler. Kararı verecek olan Eskişehirspor yönetimi. Mehmet Özcan’ın göstermiş olduğu performans ve özveri ile güzel bir transferi hak ediyor. Eskişehirspor’a para kazandırmadan ayrılmam diyen bir oyuncudan bahsediyoruz” dedi.

“Eskişehir’deki kulüp yöneticileri 3 milyon Euro gibi rakamlardan bahsediyorlar” diyen Taşlı, “Sunulan rakamlar ciddi ve güzel rakamlar. Talep eden takımların ve Eskişehirspor yöneticilerinin bir mutabakat sağlaması durumunda bu transfer sonuçlanacak. Kulüp ismi vermem doğru olmaz ama Türkiye’nin dev takımlarından birisi. Önümüzdeki günlerde Mehmet Özcan’ın yeni takımı belli olur” dedi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Asım 4 Temmuz 2019 20:29

madem çok talep var en az 4milyon euro almadan satmasınlar ki bizde bu gelecek parayla transfer tahtasını açabilelim.

0 0 Cevap Yaz
Alper eses 4 Temmuz 2019 18:50

Takımda para edecek ne kadar futbolcu varsa satın gitsin en azından borç yükü biraz daha hafifler. Dipnot : Bu takım 5 sene çıkamaz süper lige

0 0 Cevap Yaz
4 Temmuz 2019 17:43

Satılsa bile alan takımın satışından komisyon muhakkak olmalı. Dorukhan transferinden zararımızı farketmeyen yoktur diye düşünüyorum.

0 1 Cevap Yaz
Hakan 4 Temmuz 2019 16:36

Utanmazlar bilin.... dev EsEs'dir. Bizim düştüğümüz duruma düşen o devlerin tek taraftarı kalmazdı.Gerçek dev taraftarıyle EsEs'dir...Dar düşünceli vizyonsuz yöneticiler hariç..

0 5 Cevap Yaz
EsEsEsEs 4 Temmuz 2019 16:33

Tütkiye'de dev kulup kimmiş. Cincon veya Eziktaş mı ......Ne hallere düştük...Beceriksiz yönetimler sayesinde EsEs ne hallere düştü.

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi