Eskişehirspor'a maç öncesi destek yağdı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a maç öncesi destek yağdı!
A
a

Eskişehirspor - Karacabey Belediyespor maçının biletlerinin satışa çıkmasının ardındanş şehrin ileri gelenleri toplu bilet alarak Eskişehirspor'a destek oldular.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un pazar günü oynanacağı Teco Karacabey Belediyespor karşılaşması öncesinde şehirde adeta seferberlik ilan edildi. Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek'in çağrısı büyük yankı uyandırdı. Şimşek, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; "Bu maça gelmezsen belki bir daha hiç bir maça gelemeyeceksin, Sahipsiz şehirde bari sen sahipsiz bırakma, BİZ yorulduk, BİZ tükendik bari sen BİZi yalnız bırakma, BİZi bu hale düşürenlerin kulübümüzün kuruşuna göz dikenlerin iki yakası bir araya gelmesin" ifadelerine yer vermişti.
Şimşek'in bu paylaşımının ardından AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, AK Parti Büyükşehir ve Odunpazarı Meclisi Grup Başkanvekili Murat Özcan, AK Parti Tepebasi Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Güleryüz, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, iş insanı Melih Aydın ve Ünlü oyuncu Engin Öztürk 1000'er bilet alarak Eskişehirspor'a destek oldu. Satılan bilet sayısı 10 bini geçerken 9 kişi toplamda 8 bin bilet satın aldı. Ayrıca Konyasporlu taraftarlar da www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması üzerinden bilet satın alıyorlar.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi