Eskişehirspor'a kötü haber! Stadyumun durumu görüşüldü...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a kötü haber! Stadyumun durumu görüşüldü...
A
a

Eskişehirspor problemlerle boğuşurken, stadyumun da hasar görmesi sonrasında maçların nerede oynanacağı sorusunun yanıtı merakla bekleniyordu

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor son dakika haberi: Eskişehirspor maddi problemlerle boğuşurken, Yeni Atatürk Stadyumu'nun da hasar görmesi sonrasında maçların nerede oynanacağı sorusunun yanıtı merakla bekleniyordu.
Bugün sabah saatlerinde Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu bir toplantı yaparak Eskişehirspor Adanaspor maçının Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanıp oynayamacağını değerlendirdi. TOKİ'nin raporu doğrultusunda stadyum çatısının risk teşkil ettiği bu sebeple seyircili ya da seyircisiz bir şekilde müsabaka yapılamayacağı kararı oybirliğiyle alındı. Eskişehirspor'un Adanaspor mücadelesini hangi şehir ve stadyumda oynayacağına Eskişehirspor yönetimi yapılan görüşmelerden sonra karar verecek. Bursa, Afyon ve Ankara olasılıkları göz önüne alınsa da, Eskişehirspor'un maçını Bursa'da oynayacağı bilgisi ilk sızan bilgiler arasındaydı, ancak Bursaspor'un buna sıcak bakmadığı için bu ihtimalin de ortadan kalktığı öğrenildi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
taraftar 22 Ocak 2020 16:12

Hasar güney kale arkasında herhalde.Oraya seyirci alınmayarak maç oynanamazmı.

1 2 Cevap Yaz
Ahmet KAHRAMAN 22 Ocak 2020 14:44

En Uygunu AFYON. 1.5 saatlik yol. Tabi ESES için Eskişehir BESYO daha faydalı olur ama....

0 1 Cevap Yaz
ESESLEE 22 Ocak 2020 13:52

İL GÜVENLİK KURULU KESİN KARARINI VERMEDİ OY BİRLİĞİ İLE SEYİRCİSİZ OYNAMA KARARI REDDEDİLDİ BÜYÜK İHTİMAL AFYON DA OYNANACAK MAÇ

1 2 Cevap Yaz
Muzaffer 22 Ocak 2020 13:27

Neredeyse bir ay oldu..Şimdiye kadar neden beklendi.Elbette titiz bir inleme izin zaman ihtiyaç vardı ama konu aciliyet gerektiriyordu.İşler hızlandırılırdı. Bu arada Eskişehirdeki üniversite stadyumunun eksiği ne ise giderilir, EsEs başka şehirlerde stad aramazdı.Bütün bunları Trabzon istanbul, Konya gibi şehirlerde yapın bakalım..Oralarda yapamazsınız.Oraların sahibi var.Eskişehir üzgünüz ama tamamen sahipsiz.EsEs düşsün diye bekleyen de çok.

1 19 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi