Eskişehirspor'a kötü haber! Aday olmuyor...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a kötü haber! Aday olmuyor...
A
a

Eskişehirspor'da seçimli olağanüstü genel kurula 1 hafta kala henüz başkan adayı çıkmaması endişe yaratıyor. Son olarak başkanlık için adı geçen Kaan Ay da aday olmayacağını açıkladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da başkanlık için adı geçen Kaan Ay'dan kötü haber... 27 Aralık Perşembe günü yapılan ancak başkan ve yönetimin seçilmesi için 15 gün ertelenen genel kuruldan bu yana Eskişehirspor camiasında tam anlamıyla bir sessizlik hüküm sürüyor. İlk genel kurul öncesinde adı adaylık için geçen Kaan Ay yaptığı açıklamada aday olmayı düşünmediğini belirtti. Ay, “Birkaç hafta önce böyle bir girişimim olmuştu ancak şu an düşünmüyorum. 18 Ocak’ta aday olmayacağım” ifadelerini kullandı. Kaan Ay, Halil Ünal’ın son yönetim kurulu listesinde yer alıyordu. Ay, İcra Kurulu’nda da bulunuyor.

Kazım Kurt’a teşekkür ettiler

?Eskişehirspor Efeler Taraftar Grubu ve grubun kurucusu Muharrem Sülük, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette, Muharrem Sülük ve Efeler Taraftar Grubu Başkan Kurt’a, Eskişehirspor’un her zaman yanında olduğu ve Eskişehirspor’a verdiği destek için teşekkür etti. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimde Odunpazarı Belediye Başkanlığına tekrar aday olduğu için Başkan Kurt’u tebrik eden Sülük ve Efeler Taraftar Grubu üyeleri, Başkan Kurt’un her zaman yanında olduklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Eskişehirspor ve Eskişehirspor taraftarına her zaman destek olacaklarını belirtti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es 11 Ocak 2019 10:18

Eses’in Borcu az olsa en az 1/2 Başkan adayı kulisler de Olurdu.Tabii mali tablo iç açıcı değil. Futbolcu bankalar,vergi ve personel borçları.Yani bugün de Başkan olmak cesaret ister. Her aday’ın bu tablo da yapabileceği iş olmadığı için karanlık bu zor günde Başkan adayı çıkmıyor.. Ama tabii’ki bu günde tabiri caizse dümen’in başına geçerek Kaptan olan ve bu gemiyi başarıp yürüten de Efsane olur..

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi