Eskişehirspor'a komik yardım! İşte ödenen rakam...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a komik yardım! İşte ödenen rakam...
A
a

Eskişehir’de faaliyet gösteren ESPARK Alışveriş Merkezi geçtiğimiz ay otopark için ücret alınması için karar vermişti. Otopark gelirlerinden aylık sadece 5 bin liralık komik bir rakamı Eskişehirspor’a bağışlama kararı alan ESPARK tepki topluyor. Taraftarlar elde edilen tüm gelirin yarısını kulübe bağışlanmasını istiyor.

Sütiş Eskişehir
ESPARK AVM yönetimi otopark için ücret alınması yönünde karar almıştı. Alışveriş yapılmadan otoparktan yararlananlar için 0-2 saate kadar ücretsiz olan ESPARK otoparkı 3 saat için 8 lira, 4 saat için 10 lira, 6 saat için 15 lira, 8 saat için 20 lira, 12 saat için 25 lira, 12+ saat için ise 70 lira ücret alıyor.

ESPARK AVM otopark ücretlerinden toplanan ücretlerden sadece aylık 5 bin lirasını Eskişehirspor Kulübü’ne bağışlıyor. Eskişehirspor camiası ve taraftarı ise bu rakamı komik bularak aylık gelirin yarısının kulübe bağışlanmasını istiyor. Düşünüldüğü zaman yüzlerce arabanın park edildiği otopark bu 5 bin lirayı çok kısa zamanda elde edebiliyor.

Eskişehirlilerden kazanıyor

Elde ettiği gelirlerin tümünü Eskişehirlilerden kazanan ESPARK’ın kulübe daha fazla destek olunmasını taraftarlar istiyor. Geçtiğimiz yıllarda kulübe vermediği destekle sık sık gündeme gelen ESPARK AVM’ye taraftarlar tepki yürüyüşü düzenlenmişti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es Es 26 18 Nisan 2019 23:28

Bu anlaşmalar seçim çalışma dönemlerinde İRİLER, DİRİLER, MEHMETLER siyasi abilerinle beraber yapmışlardı heray 5 bin TL Espark otopark gelirlerinden Eskişehirspor'a verilecekti diye gururla açıklama yapmışlardı ve ayrıca dev sponsorlarla stadyumun isim hakkında önemli görüşmeler yapılıyordu. Bence biraz araştırma yapılsın bunun altından . Yoksa gerçekten Espark için Eskişehirspor'a verdiği aylık 5 bin TL çok komik bir yardım parası.

0 1 Cevap Yaz
Es Es 26 18 Nisan 2019 12:22

Bu anlaşmalar seçim çalışma dönemlerinde İRİLER, DİRİLER, MEHMETLER siyasi abilerinle beraber yapmışlardı heray 5 bin TL Espark otopark gelirlerinden Eskişehirspor'a verilecekti diye gururla açıklama yapmışlardı ve ayrıca dev sponsorlarla stadyumun isim hakkında önemli görüşmeler yapılıyordu. Bence biraz araştırma yapılsın bunun altından. Yoksa gerçekten Espark için Eskişehirspor'a verdiği aylık 5 bin TL çok komik bir yardım parası.

1 2 Cevap Yaz
furemen 18 Nisan 2019 10:18

Yarısı belki abartılı olabilir ancak en az 25-30 bin reklam karşılığı verilebilir.Bu bile fazla değil.

3 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi