Eskişehirspor'a isim sponsoru!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a isim sponsoru!
A
a

Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan, pazartesi ve salı günü reklam ve sponsorluk için bazı kuruluşlarla önemli görüşmeler yapacaklarını söyledi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

6 aylığına isim hakkı

Eskişehirspor'da Başkan Halil Ünal’ın tekrar göreve getirdiği Sportif Direktör İzzet Erdoğan, kaynak arayışlarını sürdürüyor. Pazartesi günü İstanbul’a gideceğini belirten Erdoğan, “Burada isim hakkı konusunda çok ciddi bir görüşme yapacağız. 6 aylığına Eskişehirspor’un önüne isim alıp kaynak ihtiyacımızın bir kısmını karşılayacağız” dedi. 

Bilyoner.com ile görüşülecek

Erdoğan, kaynak arayışlarının sürdüğünü belirterek, “Salı günü Bilyoner.com yetkilileri gelecek. Stat içi veya bir başka alanda verilecek reklamlar için görüşeceğiz. Nefes alabileceğimiz meblağları elde edileceğini düşünüyoruz” dedi. Erdoğan bugün oynanacak hazırlık maçının ardından takıma pazartesi gününe kadar izin vereceklerini sözlerine ekledi.

“Dorukhan’a resmi bir teklif yok” 

Eskişehirspor’da altyapıdan yetişerek dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Dorukhan Toköz’ün adı birçok Süper Lig takımıyla anılmaya başladı. Son olarak Başakşehir’in Dorukhan ile yakından ilgilendiği iddia edildi. Konuyla ilgili olarak kısa bir açıklamada bulunan Sportif Direktör İzzet Erdoğan, “Bize ulaşmış henüz resmi bir teklif yok” dedi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selçuk Kaya 13 Ocak 2018 10:39

Kurtarın ,temizleyin yaptıklarınızı........ Şampiyonlar ligine giden ES ES İSTİYORUM

2 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi