Eskişehirspor’a ilk güzel haber Toko'dan geldi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’a ilk güzel haber Toko'dan geldi!
A
a

Eskişehirspor'da ilk güzel haber geldi. Alacakları nedeniyle Eskişehirspor'un başını ağrıtan Toko'ya ödeme yapıldı..

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’dan alacağı bulunan Nzuzi Toko’dan gelecek puan silme cezasının önüne geçilmeye çalışılıyor. Geçtiğimiz günlerde Osman Taş, Toko’ya bir kısım ödeme yapacağını ve kasım ayında ise kalan ücreti ödeyeceğini açıklamıştı. Taş’ın Toko’ya 10 bin euroluk bir ödeme yaptığı belirtildi. Kalan ücretinin ise kasım ayında yapılacağını oyuncuya söylediği iddia edilen Taş’ın bu krizi şimdilik böyle aştığı belirtildi.

Eskişehirspor'da kongre yeniden gündemde!
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
12 Eylül 2019 11:33

Kaan Ay'ı evinden aldırıyorlardı filan şimdi ses yok... Osman'ın akrabalara bari haber verin gelsinler alsınlar, şehirde bir devlet kurumu filan dahil olamıyor mu şu anda cidden insanların sinirleriyle oynanıyor... Ulan Ayhan Aşut abimizin şu anılarını okurken ve bu sitede yayinlanan Amigo Orhan ekselanslarının anılarını okurken hayal ettiğin ve bazı abilerimizin canlı izlediği günlerdeki atmosfere kaliteye mis kokan hatıralara bak bir de bugün düştüğümüz çukura ağla...Abdullah Gegiç'în antrenman için yaptırdığı tahtadan figürler vs detaylara bak bir de daha dün fitnes aletlerinin götürülüş şekline bak... Öldürün gitsin sıkın bir kere en azından hatırasını yaşatalım ya. Lütfen birileri göreve!

0 0 Cevap Yaz
Sinarit 12 Eylül 2019 05:12

Kaan ay başakanı istemeyeler nerde şimdi hepsi inmemi girdi kış uykusundaki yattılar çıksınlar ordan da girelim yüzlerini ama yüz leri yok ki

0 0 Cevap Yaz
Sinarit 12 Eylül 2019 05:10

Bu osmantas denilen adam kulübün başkanı değil nsl oluyorda bu kulübü bu kadar karıştırıyor ya yazık etmesin eskisrhir spora gmcrksin gitsin ya bizlerde taraftar olarak bir şeyler yapalım

0 0 Cevap Yaz
Tekin 11 Eylül 2019 15:14

10 de verdiği şüpheli Bir araştırılmasında fayda var

0 1 Cevap Yaz
EMIRDAGLI 11 Eylül 2019 14:09

10 BIN EURO VERIYOR .ISI HALLEDDIM DIYOR YA OSMAN. DALGAMI GECIYORSUN. BI DUS SU KULUBUN YAKASINDAN AYIP YAHU PARAN YOKSA TEHDIT EDEREK ORDA KALAMAZSIN. BIRAK KURTULSUN ESES SEN BERBERIDE AL GIT.

0 6 Cevap Yaz
sami yılmaz 11 Eylül 2019 13:16

10 BİNİ GİTTİ . kaldı 170 bin. hayırlısı . inşallah maşallahla en fazla 2 ay dayanırsın osman taş

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi