Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'a ikinci yarı yaramadı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a ikinci yarı yaramadı
A
a

Eskişehirspor büyük umutlarla başladığı ikinci yarıda büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Şimşekler oynadığı 9 maçta sadece 9 puan toplayabildi ve küme düşme hattına gerildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor kötü gidişi seriye bağladı. Sezonun ikinci yarısında ilk iki maçta yeni transferlerini oynatamayan Şimşekler Giresunspor ile 0-0 berabere kalıp, Balıkesirspor’a 3-1 kaybetmişti. Transfer sezonunun bitimine 2 gün kala transferi açan Eskişehirspor, 15 futbolcuya imza attırdı. Tahta açıldıktan sonra oynanan ilk maçta Gençlerbirliği’ni 3-2 yenen takım, taraftarına büyük umut vermişti. İlerleyen haftalarda Adana Demir, Hatayspor ve Altınordu karşısında peş peşe alınan yenilgilerle Es Es’in hedefi tekrar kümede kalmak oldu.

Eskişehirspor ligin ikinci yarısında 9 puan topladı. Ligin ilk yarısını küme düşme hattının sadece 1 puan üzerinde tamamlayan Altay, ikinci yarıdaki 20 puanlık performansının ardından 26’ncı haftada Play-Off barajındaki Altınordu’nun 8 puan gerisinde 10’uncu sırada yer aldı. Altay en başarılı ekip olurken, Altınordu ile Osmanlıspor 19’ar, Abalı Denizlispor ile Hatayspor 18’er puan kazandı. Düşmesi kesinleşen Karabükspor son 9 haftada puan alamazken, Elazığspor 4 puan alabildi. Giresun ile İstanbulspor ise 8’er puan topladı.

Eskişehirspor’un ikinci yarı aldığı sonuçlar;

Eskişehirspor-Giresunspor : 0-0
Balıkesirspor-Eskişehirspor : 3-1
Eskişehirspor-Gençlerbirliği : 3-2
Karabükspor-Eskişehirspor : 0-4
Eskişehirspor-Denizlispor : 1-1
Gazişehir FK-Eskişehirspor : 1-1
Eskişehirspor-Adana Demir : 1-2
Hatayspor-Eskişehirspor : 4-0
Eskişehirspor-Altınordu : 2-4
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi