Eskişehirspor'a herkes sahip çıkmalı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a herkes sahip çıkmalı
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri açıklamalarda bulundu. Yönetime herkesin sahip çıkması gerektiğini söyleyen Diri, “Yönetim kurulumuza sahip çıkmalı ve desteklemeliyiz. şehrin ileri gelenleri de destek olursa Yönetim Kurulumuz bu sıkıntılı süreci en az zararla atlatacak yeterliliğe ve yüreklerinde Eskişehirspor sevdasına sahiptir.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Zor süreçle başladık
Hepimizin de bildiği gibi sezona -9 puan ve sıkıntı bir süreçle başlamıştık. Verilen vaatler yerine getirilmediği için galibiyet serisi yakalayamamış ve alt sıralara demir atmıştık. Elimizdeki kadro geçen yıldan tecrübeli olan iyi bir kadro olmasına rağmen sezon başında oyuncularımız beklenenden çok uzak bir oyun sergiledi. O ortamda iyi bir performans sergilemeleri de zordu. -9 puanla lige başlamışsın, parasız pulsuz kamplara katılmışsın, ev sahibi her gün kapına dayanmış, tesisten çarşıya 2,75₺ dolmuş paran yok, Tesiste sıcak su yok, yemek çıkmıyor, doğalgaz ve elektrik kesik, otelde mahsur kalıyorsun, otobüse mazot alamıyor, uçağa binemiyorsun.

Başkan Kurt hariç
Eskişehirspor’umuz üzerinde kirli planlar yapmaktaydı. Kazım Kurt başkanımız harici şehrin ileri gelenlerinden de pek destek olmadığı için sahipsizliğin hakim olduğu bu dönemde kim olduğu belli olmayan kişilere karşı Mustafa Akgören abimiz ve arkadaşları kolları sıvayarak "Eskişehirspor armasındaki 3 yıldızın bile anlamını bilmeyen bu kim olduğu belirsiz kişilere armayı bırakmak kimseye yakışmaz, biz de elimizden geldiğince Armayı yaşatacağız" diyerek göreve geldiler.

Geldiklerinde 1 puan vardı
Geldiklerinde zaten ligde 1 puanımız vardı. Şu anda Boffinin cezasının da düşülmesiyle birlikte 11 puandayız. Eğer puan silme cezaları olmasaydı şu an 26 puanımız vardı ve küme düşmezdik. Nitekim artık küme düşmememiz için tek şansımız küresel salgın Korona illetinden dolayı liglerin iptal edilmesi ve baştan oynanması veya küme düşmenin kaldırılmasıdır.

Yönetim büyük uğraşta
İnsanlar sokağa çıkamazken tesislerde yönetim personel teknik kadro ve oyuncular hala mücadele ediyor. Sözleşme yenilemesiyle uğraşıyor. Kulübün yaşaması için oyuncu transferleri yapmaya çalışıyor. Sezon başında da oyuncu satmaya çalışıldı ancak çok az paralar verildi. Şimdi dünya bir de korona yüzünden büyük maddi sıkıntılar yaşarken artık futbolda da bu denli büyük paralar dönmeyeceği gerçeğini hepimizin kabullenmesi gerekmektedir.

En az hasarla
En sıkıntılı dönemlerin yaşandığı bugünlerde mücadeleyi bırakmayan Yönetim Kurulumuza sahip çıkmalı ve desteklemeliyiz. Ancak Taraftarların desteğinin yanında, şehrin ileri gelenleri de destek olursa Yönetim Kurulumuz bu sıkıntılı süreci en az zararla atlatacak yeterliliğe ve yüreklerinde Eskişehirspor sevdasına sahiptir.
 
Herkese sesleniyoruz
Buradan tüm Eskişehirspor camiasına sesleniyoruz, kutlu Eskişehirspor davası yaşasın diye mücadele eden kim varsa yanında durmaya devam edelim. Oyuncu Arkadaşlarımız arasından takımdan ayrılacak olanlar olabilir ancak onlar da kulübün bu zor günlerinde maddi olarak katkı sağlamadan ayrılmamalıdır. Tabi ki onların da bir hayatı var ama onları bu konuma getiren bu camiaya da borçları var.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hüseyin demir 22 Mayıs 2020 08:53

Eskişehirspor taraftariyim.istanbulda yaşamaktayım.eger eskişehirspor üyesi olsaydım ibret-i alem için kulübü bu duruma düşürenler için dava acar hesap sorardım.umarim böyle bir yiğit çıkar kulüp kendine gelir

1 3 Cevap Yaz
selçuk 22 Mayıs 2020 08:24

ne konuşuyorsun birader. Kaan AY başkanı zorla koltuğundan indirdin. sonrasında herşey daha kötüye gitti. Kaan AY başkan takımın borçlarını ödeyebilecek durumdaydı. futbolcu satarak bonservislerden gelen paralarla bu borçları kapatabilirdi.

1 3 Cevap Yaz
262634 22 Mayıs 2020 03:04

Böyle yardımla kampanya bir yere kadar geliniyor. EsEs liler artık otursun kendi ayakları üzerinde duracak çözüm arasın ve bulsun. Taşıma su ile değirmen dönmüyor.

1 1 Cevap Yaz
Hasan 22 Mayıs 2020 02:59

Taraftar da bıktı,usandı.Yıllardır yardım yapar kombine alır defalarca forma alır..Borç hiç azalmıyor.Takım küme düşüyor.Hala taraftar kış yaz EsEs in yanında.Artık kalıcı çözümler üretmeli.

1 1 Cevap Yaz
Eseses 21 Mayıs 2020 19:22

Sen artık bir sus

1 5 Cevap Yaz
Esesliiii 21 Mayıs 2020 14:51

Sayın Diri, Çok k güzel söylüyorsunuz da Ne transferi , transfer tahtamiz kapalı degilimi,? Yönetimin kendi başarısızlığını kapatmak için suni gündem yaratmasına gerek yok. Yönetim bu zamana kadar ne yapti? Sadece Fatih Sezer 200.000 TL verdi. Önce yönetim taşın altina elini sokacak. Sağdan soldan yardımı sonra bekleyecek. Hangi yönetici ne kadar verdi? Fatih sezer dışında hiç kimse. Martaval okumayi bıraksınlar. Başkasının parasına güvenerek yönetime talip olmasalardi. Yapamayacaklarsa bırakıp gitsinler. Bu zamana kadar gelen paralari ne yaptılar ? Etiden kalabaktan ledlerden kampanyadan hangi dosyaları halledip hangi dosyaya ödeme yaptılar. Önce onun hesabını versinler?

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi