Eskişehirspor'a hayırlı olsun!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a hayırlı olsun!
A
a

Eskişehirspor’un isim sponsorluğu için yaptığı görüşmenin olumlu geçtiğini belirten Sportif Direktör İzzet Erdoğan, yetkilileri cumartesi günü Eskişehir’e geleceğini söyledi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor camiasının sabırsızlıkla beklediği ve kulübü maddi yönden önemli ölçüde rahatlatacak isim sponsorluğu görüşmelerinden, güzel haber geldi. İstanbul’da isim sponsorluğu için önemli bir firmayla görüşen Sportif direktör İzzet Erdoğan,twitter hesabından “Bugün ki sponsor görüşmem hayırlı geçmiş olup, Eskişehirspor’umuza
hayırlı olur inşallah” mesajını yayınladı.

İstanbul maçını izleyecekler

Cumartesi günü sponsor firma yöneticilerin Eskişehir’e geleceğini belirten Erdoğan, “Sponsor firma yöneticileri ile birlikte İstanbulspor ile oynanan maçı izleyeceğiz. İmzalar atılma noktasına geldiğinde de kamuoyu ile paylaşacağız” dedi. 

bilyoner.com’la da görüşecek

Bugün de kendisinin Eskişehir’e geleceğini ve daha önce gündemde olan bilyoner.com şirketiyle stat içi reklamları için görüşme yapacağını sözlerine ekleyen Erdoğan,
bu anlaşmaların hayırlı ve uğurlu sonuçlanması dileğinde bulundu. Alınan bilgilere göre bilyoner.com şirketinin stadyuma reklam vereceğini belirtti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi