Eskişehirspor'a güzel haber!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a güzel haber!
A
a

Eskişehirspor ligde son viraja girerken, rakip ekiplerden de güzel haberler geliyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig maratonunda, ligde kalmak adına büyük çaba gösteriyor. Dün İstanbul'da, Ümraniyespor deplasmanında 10 kişi kalmasına rağmen pes etmeyen Kırmızı Şimşekler, karşılaşmadan 2-2'lik skorla ayrılıp, 1 puanı hanesine yazdırmıştı.
Eskişehirspor'un 2 puan gerisindeki rakibi Giresunspor da, aynı saatlerde Denizlispor'u ağırlamıştı. O karşılaşmadan önce 59 puanı bulunan Abalı Denizlispor, Gençlerbirliği'nin ardından ligde 2. sırada.
Giresun Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada, Denizlispor, Giresunspor'u 3-0 mağlup etmeyi başardı. Mehmet Akyüz'ün hat-trick yaparak büyük bir başarı yakaladığı maç sonrasında Denizlispor puanını 62'ye yükseltti, Eskişehirspor'un 2 puan gerisindeki Giresun ise, bu yenilgi ve Eskişehirspor'un aldığı puan sonrasında, 3 puan geriye düşmüş oldu.
Eskişehirspor puanını 32'ye yükseltip, Giresun'un 3 puan önüne geçerken, bugün 16:30'da başlayacak olan Afyonspor - Altınordu mücadelesini de beklemeye başladı.
Eğer Afyonspor, evinde ağırlayacağı Altınordu'dan puan çıkaramazsa, ligde son 4 haftaya girilirken, 14. sıradaki Eskişehirspor ile 16. sırada ve düşme hattındaki Afyonspor arasındaki puan farkı 7'ye yükselmiş olacak.
Haftaya Afyonspor'u ağırlayacak olan Es Es, bu karşılaşmadan da galip ayrılırsa, ligde kalmayı garanti altına alacak.
 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi