Eskişehirspor'a Fuat Çapa'dan mesaj var...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a Fuat Çapa'dan mesaj var...
A
a

Eskişehirspor'da Karabükspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Fuat Çapa'nın sözleri "Eskişehirspor'dan ayrılıyor mu?" sorusunu akıllara getirmişti. Çapa dün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'un transfer yasağı sebebiyle yeni transferlerine lisans çıkartamaması sonucu zor duruma düşen teknik direktör Fuat Çapa’nın kalıp kalmayacağı merak konusu olmuştu. Krizin devam ettiği süreçlerde “Transfer tahtası açılmazsa benim de durmamın bir anlamı kalmaz” diyen Çapa 2-0’lık Karabükspor galibiyeti sonrası “Olsam ne değişir olmasam ne değişir?” diyerek akılları iyice karıştırmıştı.

Eskişehirspor'un dün yapacağı antrenmandan önce Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Çapa attığı tweette, ““Bize düşen çalışmak! Yılgınlığa düşmeden, ne olursa olsun çalışmak ve güzel günleri beklemek” ifadelerini kullandı. Çapa'nın Eskişehirspor'da kalacağını gösteren bu açıklaması Eskişehirspor camiasını rahatlattı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Vedat ÜNLÜ 6 Eylül 2018 15:12

Adamsın fuat hocam hemde bu şehre bu takıma yayınlık yapanlardan daha adamsın yanlış anlaşılmasın adamın dibisin adam gibi adam fuat capa

1 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi