Eskişehirspor'a Dede ve Serdar Özkan muvafakatname verdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a Dede ve Serdar Özkan muvafakatname verdi
A
a

Eskişehirspor maddi krizle boğuşurken bir yandan da Ocak ayında başlayacak transfer döneminde transfer tahtasını açmak için çabalıyor. Eskişehirspor kulübünün resmi sosyal medya hesabından bu konuda sevindirici bir haber geldi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor yönetimi bir yandan takımı Spor Toto 1. Lig'de tutmanın hesabını yaparken bir yandan da maddi krizi aşıp Ocak ayında transfer tahtasını açmak için uğraşıyor. Kulübün borçlu olduğu futbolculara parasını ödemeye para bulamayan Halil Ünal uzun uğraşlar sayesinde bazı futbolculardan muvafakatname alıyor. Bugün Eskişehirspor kulübü resmi sosyal medya hesaplarından sevindirici bir haber geldi.

Eskişehirspor'un eski oyuncuları Dede ve Serdar Özkan muvafakatname vererek yönetimin elini biraz olsun güçlendirdi. Takım kaptanımız Sezgin Coşkun'un da büyük çabalarının olduğu yazılan teşekkür mesajı şöyle

İşte Eskişehirspor tarafından yapılan açıklama;

Takım kaptanımız Sezgin Coşkun’un çabalarıyla, eski futbolcularımız Dede ve Serdar Özkan kulübümüzün Ocak ayı transferini açabilmesi için muvafakatname vermişlerdir. Kendilerine, teşekkür ediyoruz.

Eskişehirspor'da Fuat Çapa acı gerçeği açıkladı

Eskişehirspor'da yine aynı kriz! 6 puan silme...
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Turgut 15 Kasım 2018 17:19

3 kiralik borc gecikmeyle 5 lira olacak bunu dusunen yok

0 2 Cevap Yaz
ess

önerin ne peki? tamam geri verelim evrakları, sonra? hadi kim yemiş kim çalmış onun da hesabını soralım, sonra? uğursuz uğursuz konuşmayın.

0 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi