Eskişehirspor'a coşkulu karşılama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a coşkulu karşılama
A
a

Eskişehirspor'u taraftarı bağrına bastı! 10 günlük Antalya kampını noktalayıp dün Eskişehir’e gelen Eskişehirspor’u, taraftar coşkulu bir şekilde karşıladı. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’ne akın eden taraftar meşale şov yaparken, futbolculara moral verdi

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor'a coşkulu karşılama

Eskişehirspor haberi: Antalya Side’de tamamlayan Eskişehirspor, dün karayoluyla Eskişehir’e geldi. Eskişehirspor Taraftalar Birliği (ETB) üyeleri ve taraftarlar organize olarak tesislerde bir araya geldi. 

Takımın tesislerden girişiyle birlikte tezahüratlara başlayan taraftar, meşaleler yakarak futbolcuları şaşırttı. Taraftarlar yaptığı coşkulu karşılaşmayla yine farkını ortaya koydu.



Coşkulu karşılama
TFF 1. Lig’in ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Side’de tamamlayan Eskişehirspor, dün karayoluyla Eskişehir’e geldi. Eskişehirspor Taraftalar Birliği (ETB) üyeleri ve taraftarlar organize olarak tesislerde bir araya geldi. Takımın tesislerden girişiyle birlikte tezahüratlara başlayan taraftar, meşaleler yakarak futbolcuları şaşırttı. Hep bir ağızdan söylenen tezahüratlar tüyleri diken diken ederken, ikinci yarı verilecek olan mücadele öncesi böyle bir karşılama futbolculara moral vermiş oldu.



 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nicola 14 Ocak 2020 08:58

Murat Diri'nin kahramanlık oyunlarıyla yönetimin beceriksizliği örtülmeye çalışılıyor..

1 4 Cevap Yaz
Mustafa 13 Ocak 2020 20:06

Ne yazıktır ki gitti gidiyor.com

1 2 Cevap Yaz
EsEs 13 Ocak 2020 19:35

Sadece taraftarı kaldı.Stadyumu bile çürük çıktı.

2 5 Cevap Yaz
Cihan günaydın 13 Ocak 2020 15:32

Çok güzel olmuş futbolcu kardeşlerimize moral ve motivasyon açısından iyi olmuş

0 6 Cevap Yaz
Dik Duruş 13 Ocak 2020 15:12

Başlık böle taraftar nerede var olmamalı sole olmalı böle başkan ve amigolar nerde var yazsan daha çok okunur haber. Böle bir taraftarın hiç bir yerde olmadığını zaten millet miliyo.

0 7 Cevap Yaz
furemen 13 Ocak 2020 13:56

Boş işler haber değeri yok!!!

2 9 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 13 Ocak 2020 13:46

Maalesef bu taraftarı hakedecek Eskişehir'de bır yönetim bulunamadı...Sadece taraftarla olmuyor...Menemen-umraniye-keciorengucu taraftarı olmadığı halde kafaya oynuyo...

0 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi