Eskişehirspor'a çok üzülüyorum

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a çok üzülüyorum
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ES TV’de katıldığı ‘Vaziyet’ programında Eskişehirspor hakkında konuştu. Kurt, “Eskişehirspor iyiye gitmiyor. Şurada kaldı 15 gün. Kim çözecekse çözecek” dedi.

Sütiş Eskişehir
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ES TV’de katıldığı ‘Vaziyet’ Programında, Eskişehirspor hakkında konuştu. Başkan Kurt, “Benim geçer seferki söylediklerimden rahatsız olanlar varsa özür dilerim. Ben kimseyi kişisel olarak suçlamadım. Kurumsal olarak bakıyorum. Kulüp yanlış yönetilmiş. Ben Eskişehirsporluyum. Çocukluğumdan beri maçlara giderim. Yenildiği zaman üzülürüm, yendiğinde sevinirim. Fakat son zamanlarda Eskişehirspor adından politika yapanlar beni üzdü.”

Eskişehirspor yönetimini parti kulislerinde yapacaksın, parti il ve ilçe yönetimlerini Eskişehirspor yönetime alacaksın. Politika olmayacak. Ben eleştiri yaptığımda, politika olacak .Ben Eskişehir çocuğuyum. Başkanla konuşuyorum. Bunlar benim tartışacağım konular değil. Eskişehirspor iyiye gitmiyor. Şurada kaldı 15 gün. Kim çözecekse çözecek. Biz elimizden geleni yaptık. Kimsenin alınganlık yapmasına gerek yok. Üzülüyorum” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kırmızı şimşekler 9 Aralık 2018 09:45

Eskişehir spor hepimizin Kazım Kurt ve bazı iş yerleri, halkımız elinden geleni yaptı fakat bu yetmiyor iş adamlarımızın hiç sesi çıkmıyor Eskişehirsporu yaşatmak sizlerin elinde alacakları olan sporcularımızın alacaklarını birer,birer iş adamları ödese Eskişehirspor için nefes alma olur ve tarnsferler başlar,nefes aldırmak sizin elinizde Eskişehirimiz için diğer şehirler ne düşünüyor birde bu açıdan bakmak lazım inanın diğer şehirlerde böyle bir durum olsa bütün işadamları seferber olur malesef duyarsız kalıyorsunuz bu şehri ne olur yalnız bırakmayın.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi