Eskişehirspor'a çok acil gereken para miktarı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a çok acil gereken para miktarı...
A
a

Eskişehirspor’a iç transferin yanı sıra  acil ödenmesi gereken FİFA dosyaları nedeniyle 5 milyon TL gerekli

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor yeni sezonda da TFF 1. Lig'de mücade etmeyi sürdürecek. Ancak Kırmızı Şimşeklere iç transferin yanı sıra  acil ödenmesi gereken FİFA dosyaları nedeniyle 5 milyon TL gerekli. Kaynak arayışında içinde olan yönetim sorunları tek tek çözmek istiyor.


Yönetim para arayışında

TFF 1. Lig’de yer alacak olan Eskişehirspor’da transfer yasağı sürerken,  yönetim  acil ödemeler için para arıyor. Ağustos ayı maddi sorunlar için büyük önem taşırken, Eskişehirspor yönetimi yeni sezonda Eskişehirspor’a puan silme ve küme düşürme gibi cezaların önüne geçmek için gece gündüz çalışıyor.

FIFA'daki dosyalar kritik önemde

İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, FIFA’da dosyaları bulunan Pinto’ya 50 bin Avro, Odonkor’a 80 bin Avro, Bienvenü’ye 78 bin Avro, Bokila’nın eski forma giydiği ekiplerden Çin kulübüne 24 bin 850 Avro ödenmesi gerekiyor. Yani toplam ödenecek miktar 232 bin 850 avroya varıyor.  Bu ödemeler için bugünkü kur ile 1 milyon 950 bin lira gerekli.  Eskişehirspor yönetimi 2 milyona yakın kaynak bularak FIFA dosyalarından gelebilecek puan silme ve transfer yasağı gibi cezaları Ağustos ayı içinde engellemek için çalışacak.

İç transfer için de para şart!

Mehmet Özcan’ı takımda tutmak için ve şu ana kadar attırılan imzalarda kendi arasında para toplayan yönetim kurulu iç transferde de futbolculara ödeme yapacak. Yönetim, takımda tutacağı oyuncular, gençler ve teknik heyet için 3 milyonluk bir ödeme planı çıkardı.  Toplamda Ağustos ayı sonuna kadar Eskişehirspor yönetimine çok acil en az 5 milyon TL gerekiyor. Yönetim başta ETİ olmak üzere bazı fermalar ile kaynak için görüşmelerine hız verecek. 

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses 7 Ağustos 2020 12:39

siz eskişehirli teknik adamlarla çalışmayın sonra eskişehirden başka teknik adamlara para vermek için para isteyin . bizim Eskişehirli olmayan insanlara verecek paramız yok ..sözde hepiniz eskişehir çocuğusunuz fakat getirdiğiniz antrenör kim yardımcısı kim.. bu nasıl iş.... bu yüzden kulüp bu durumda sizde aynı işi yapıyorsunuz.. Getirin Cengiz Hocayı Coşkun Hocayı ....siz ne yaptınız gelir gelmez Coşkun Hocanın görevine son verdiniz Eskişehirlilere bakınnnnnnnnn.. şimdi şehirden para istiyorsunuz size kimse inanmaz......

1 1 Cevap Yaz
eses 7 Ağustos 2020 12:26

parayı verin nereye gittiği beli olmasın... böyle herkes başkanlık yapar..siz önce kulüpteki alacaklıların sizin kulüpten alacaklarınızın kimlere ne ödediniz kulüpten nerelere harcama yapıldı onları bir açıklayın sonra para isteyin. 5 milyon aranızda veremiyorsanız neden başkanlık yöneticilik yapıyorsunuz.. hoca versin parayı nasıl olsa başkan yönetici gibi açıklama yapıyor.

0 1 Cevap Yaz
Samet 7 Ağustos 2020 02:43

2 ci lige düştüğün kadroyu elinde tutsan ne olur tutmasan ne olur..düşmemenin formulü çok basit ..gol yemeyeceksin yesende çok az yiyeceksin hepsi bu kadar...

0 2 Cevap Yaz
Esesli 6 Ağustos 2020 21:40

Haydi Eskisehir en azindan ligte kalmak adina bu parayi bulmamiz gerek.

1 0 Cevap Yaz
Nokta 6 Ağustos 2020 20:28

Hadi beyler tatar Mustafa almancı Osman murat diri Halil Ünal mesut hoştcan özgür tulun aydın beğiter dökün eteğindeki taşları

1 24 Cevap Yaz
Ek

Halil Ünal ı da ekleyin sisteme, zira bu durumun baş mimarıdır kendisi

0 2
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi