Eskişehirspor'a Büyükşehir Belediyesi'nden destek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a Büyükşehir Belediyesi'nden destek
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, zor günler geçiren Eskişehirspor’un Altyapı mutfak giderlerine destek verdi. Büyükşehir altyapı yaş gruplarında yer alan 70 futbolcuya 6 ay boyunca yemek verecek. A Takım’da ise, yemek krizi sürüyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'a bir destek de Büyükşehir Belediyesi'nden. Son günlerde sürekli maddi krizle gündeme gelen Eskişehirspor kulübüne mutfak harcamalarına, Büyükşehir Belediyesi’nden destek geldi. Alınan bilgilere göre Eskişehirspor Futbol Akademisinde yarışmacı takımlarda yer alan 70 Siyah kırmızılı futbolcunun mutfak masrafları, Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanmaya başlandı. İki gündür alt yapının yemeklerini gönderen Belediye, bu desteği 6 ay boyunca sürdürecek. Alt yapı teknik adam, personel ve futbolcuları Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e desteğinden dolayı teşekkür etti.

A Takım zor durumda

Diğer taraftan A Takım tesislerindeki yemek krizi ise halen devam ediyor. Daha önce Odunpazarı Belediyesi tarafından karşılanan mutfak giderlerinin geri çekilmesi yüzünden zor durumda kalan A takım futbolcuları ve kulüp çalışanları, yaklaşık 2 aydır yardım severlerin desteği ile tesislerde yemek çıkartabiliyor.

Küçük çapta destek geliyor

Diğer taraftan geçtiğimiz günlerde Teknik direktör Fuat Çapa tarafından atılan ‘Artık futbolcuları kampa alacak lüksümüz yok. Çünkü ne kahvaltı verebiliyoruz tesislerde ne de yemek’ tweet üzerine, bazı esnafın harekete geçerek, imkanları dahilinde ellerinde bulunan gıdalardan kulübe göndermeye başladığı fakat, bunların yeterli olmadığı ifade edildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi