Eskişehirspor'a büyük şok! Parayı duyan haciz gönderdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a büyük şok! Parayı duyan haciz gönderdi
A
a

Eskişehirspor'da Sinan Özeçoğlu'nun Eskişehirspor'a başkan olacağını konuşulurken kulübe para gireceğini öngören alacaklılar da Es Es'in hesabına haciz koydurmaya başladı. İşin kötüsü ortada para da yok...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor camiasını üzecek haberi ilk olarak sosyal medya hesabından kulübün Mali Asbaşkanı Mehmet Şimşek duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Şimşek, "Bize bizden başka çare yok. Sinan Özeçoğlu ismini duyan 23 akbaba hesabımıza haciz koydu. İmkanı olan kulübümüz şirket hesabına bağış yapsın. Erzak, doğalgaz ve bizim çocuklara harçlık dağıtalım" dedi. 

Murat Diri Büyükerşen'e seslendi

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) lideri Murat Diri de haciz olayına dikkat çekti ve Büyükerşen'e seslendi. Eskişehirspor'un iktisadi işletme hesabına haciz geldiğini açıklayan Diri, Mehmet Şimşek'in 23 kişi olarak açıkladığı hacizcilerin 32 kişiye çıktığını duyurdu ve Eskişehir Büyük Şehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e çağrıda bulundu.

ETB Lideri Murat Diri yaptığı açıklamasında, "Bizler #ÇareSinanÖzeçoğlu diye yazmaya başladıktan sonra kulübe önce güven döneminin çalışanları başta olmak üzere iktisadi işletme hesabına 32 kişi haciz göndermiş bulunmakta. Bizim çocukların dolmuş parası bir olmadığı için kendi aramızda para toplarken hesapta toplanan 5 bin 500 lirayı alan Mesut Hoşcan dönemindeki eski muhasebeci Ragıp isimli şahıs tarafından paraya el konulmuştur. Bu çalışanların hakkını kimse inkar edemez. Ancak şurada çocuklara 1-2 lira harçlık verebilmek için çabalayan bu taraftarın bile parasına göz dikmek tam bir Önce Güven işidir. Teşekkürler.. Bu şehrin bu kadar vurdumduymaz olmasını gerçekten anlayamıyorum. Tesislerde kimse yok. Maalesef sona geldik. Tesiste çocukların çarşıya inecek dolmuş parası (2,75₺) bile yok. Dün sabah kahvaltısında elma yemişler. Akşam yine imece usulü pide falan yediler. Hafta sonu Konya’da hazırlık maçı var ama oraya gidecek para da yok. Bu takımın maç kazanması değil sahaya bile çıkması mucize. Yılmaz Büyükşerşen hocamıza yapmış olduğumuz çağrımızı bir kez daha yineliyoruz. Hocam Eskişehirsporumuz yok oluyor" ifadelerini kullandı.
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Tekin Erdemli 11 Ekim 2019 09:15

Bu murat diri ye şunu demek lazım.sat neyin var neyin yoksa ver kulübe.Yoksa kaybol.

0 0 Cevap Yaz
EKREM DOGRU 10 Ekim 2019 02:04

SEvgili Eskisehirsporlu kardeslerim.artik cektigimiz bu cile bitiyor bugun PInto nun avukati Eskisehirin kume dusurulmesi icin yaziyi FIFA ya gonderdi Kimseye suc bulmayin ,eski baskankariiz,ve tribun lideriyim diyen cakma !!!! Eskisehiri bu duruma soktu,hepimize gecmis olsun!!!

0 16 Cevap Yaz
2633 9 Ekim 2019 23:06

Yılmaz hoca ne yapacak ki?? Para veremez belediyeler ekonomik sıkıntıda. Akıl verdi şirketleşin dedi kimse takmadı. Kasmayalım bitti bu iş artık.

3 16 Cevap Yaz
Mehmet Kızılcıklı 9 Ekim 2019 22:54

Artık sıfırdan başlama zamanı. Kapatın kulübü ve yeniden amatörden başlayalımç Kızılcıklı ayder nefer i tekrar yaşatalım canlandıralım

4 12 Cevap Yaz
bilek26 9 Ekim 2019 19:40

Önce güvenilmezler yakalardan düşmeli sonra yardım yapılabilmesi için kanunlarda değişiklikler yapılmalı aynı zamanda bu hacizlerle ilgili ve federasyondaki paralarla ilgili varlığını sürdürebilmek için gerekli olan miktara haciz konulamaması hakkında kanuni düzenleme yapılmalı bunu bir chp milletvekili mecliste anlattı bunların yapılması lazım yapması gerekenler de belli. Öyle bld. başkanı para ver demekle olmaz.

2 14 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 9 Ekim 2019 18:31

Kulüp dernek statüsünden çıkarılıp anonim şirketi olmalı herkes kâr zarar ortak olmalı başka türlü ekonimik olarak düzlüğe çıkılamaz...

0 16 Cevap Yaz
Daima eses 9 Ekim 2019 18:11

Yediniz bitirdiniz.. efsane eses yok edildi.

0 16 Cevap Yaz
Ali Yılmaz 9 Ekim 2019 17:46

Bu yönetim bu kadar acizmi Hatipoğlu ne yapmıştı yüklü haciZ i kendi koymuştu kimse 5 kuruş alamıyordu

1 11 Cevap Yaz
Basri 9 Ekim 2019 17:03

Yılmaz hocanın cevabı " Şirketleşin ...! "

3 13 Cevap Yaz
Es 9 Ekim 2019 16:47

Eskişehirspor’un dışarıdan düşmana ihtiyacı yoktur.İçimizdeki düşmanlar fazlasıylaa yetiyor artıyor bile.Yazıklar olsun.

6 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi