Eskişehirspor'a büyük jest!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a büyük jest!
A
a

Eskişehirli teknik adam ve ekibi tüm alacaklarını kulübe bağışladığını açıkladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor’da ilk devre 3-0’lık Karaköprü mağlubiyeti sonrası Cüneyt Biçer’in ardından göreve gelen Emre Özbayer, ikinci devre 1-1 sona eren Şile maçı sonrası görevden ayrılmıştı. Eskişehirli teknik adam, alışık olmadığımız bir jeste imza attı. Özbayer ve ekibi tüm alacaklarını kulübe bağışladığını açıkladı. Özbayer yazılı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Kamuoyu ve taraftarlarımızın da bildiği üzere zor günlerinde Eskişehirsporumuz için hiçbir görev ve sorumluluktan kaçınmadan ve maddi hiçbir beklenti içinde olmadan görev yaptık. Görevde olduğumuz 15 hafta boyunca oldukça sembolik kabul edilebilecek şekilde belirlenen maaş ve prim ödemelerinin de çok cüzii bir miktarını aldığımız söylenebilir. Bu süre zarfında motivasyonun çok büyük öneme sahip olmasından dolayı yönetimimizden yalnızca oyuncularımıza maaş ve prim ödemeleri ile ilgili talebimiz olmuş teknik ekip adına "asla" bir talep ve ısrarımız olmamıştır.
Eskişehirspor'a büyük jest! 21.03.2023

SENET KARŞILIKSIZ ÇIKTI

Görev süremiz sonunda da, her ne kadar teknik ekip olarak alacaklı olduğumuz bedel bir loca ücreti etse de, kulübümüzü zora sokmak istemediğimiz ve alacak bedelimizi bağışlayabileceğimiz bilgisi başkan ve yönetime iletilmiştir. Yönetim alacak bedelimizi "emeğimizin" hakkı olarak değerlendirmiş ve bu nedenle ödeme taahhütünde bulunmuştur.
Ancak başkanın imzaladığı senet karşılıksız çıkmış ve maalesef verilen söz tutulmamıştır.

TAMAMINI BAĞIŞLIYORUZ

Bu noktada geçmiş yıllarda da görev yaptığım süreler için alacak bedellerimin yarısından fazlasını kulübümüze bağışlamış olduğumu ancak bunun kamuoyuna yansımadığını hatırlatmak isterim. Sonuç olarak "Ekibim" ile birlikte her daim Eskişehirsporumuzu öncelediğimizi bildirir, bu doğrultuda bu sezonki alacaklarımızın da "tamamını" kulübümüze bağışladığımızı siz değerli kamuoyunun bilgisine sunarız...
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kamil 21 Mart 2023 23:38

Tamam teşekkür ettik.emeginize sağlık.anlasmazliklar olabilir işimize bakalım.basarilar dilleriz.

0 2 Cevap Yaz
Murat 21 Mart 2023 18:24

İnsanların emeğinin hakkıni verin. Eskişehirsporu iyice kepaze etmeyin. Ya da istifa edin.

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi