Eskişehirspor'a bugün -6 puan cezası gelebilir!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a bugün -6 puan cezası gelebilir!
A
a

Eskişehirspor'da Pinto krizi puan silme tehlikesine doğru gidiyor. FIFA tarafından 6 puan silinme cezasını kapsayan Sebastian Pinto dosyasıyla ilgili son gün. Pinto’nun alacakları ödenmediği taktirde TFF, Eskişehirspor’un 6 puanının silinmesi yönünde karar verecek.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor 2019-20 sezonu öncesinde 6 puan silme kriziyle baş başa kaldı. 2015-16 sezonunda forma giyen Sebastian Pİnto’nun, 497 bin Avro kalan alacağının ödenmesi için, Ocak 2019’da FIFA’ya başvuran ve kulübe 60 gün süre veren oyuncunun avukatı, bu süre içinde ödemenin yapılmaması yüzünden, puan silme talebini devre soktu.

FIFA ceza talebinde bulundu

Sebastian Pinto’nun avukatının 19 Haziran tarihinde FIFA’ya puan silinmesi talebinde bulunduğu, FIFA’nın da Türkiye Futbol Federasyonu’na bilgi vererek, 25 Haziran tarihine kadar Eskişehirspor’un 6 puanının silinerek, kararın FIFA’ya iletilmesini istediği öğrenildi.

TFF bugün onay verebilir

Şilili futbolcu ile daha önce mutabakata varan fakat resmi olarak elinde bir protokol bulunmayan Eskişehirspor yönetimi, dün Arjantin’de Pinto ile görüşmesi için bir kişiyi görevlendirdiği öğrenildi. Dün itibari ile gerekli protokol alınmadığı ve FIFA’ya gönderilmediği taktirde, Eskişehirspor’a verilen 6 puan silme cezasının, bugün TFF tarafından onaylanarak, FIFA’ya bildirileceği öğrenildi.

Topkaya basını bilgilendirecek

Konuyla ilgili olarak gelen bilgilere göre 6 puan silinmesinin önüne geçmesi zor gözüken yönetimin, bugün yapacağı basın toplantısında, bu cezada ihmali olanlar ve yaşanan süreçle ilgili ayrıntılı bir basın açıklaması yapacak. Es Es’te Hukuk ve TFF İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Mustafa Topkaya basının karşısına çıkacak.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
hasan 25 Haziran 2019 00:57

MAALESEF ORTADA RANT KALMAYINCA ADAY KALMIYOR SİZİ BİLMEM AMA BURSADA ENSON OLACAK ADAM BASKANOLDU SATILACAK BİRKAÇ FUTBOLCU VAR SONRA KAÇARMI BİLMEM

0 0 Cevap Yaz
Es Es 26 24 Haziran 2019 21:30

Bu kulübün başına kim gelirse gelsin başarılı olması mümkün degil. Gelecek olan her adayın önüne 170 dosya konuluyor. Bunun tek bir çıkar yolu var bu borçların baş mimarları Halil, Mesut ve yönetimleri ayrıca tribün liderleridir. Bu kişiler kulübe gelen gelir ve giderlerden hukuken sorumludurlar. Neden yönetimlere gelen başkanlar bu kişiler hakkında dava açmıyorlar neden bu kişileri sorumlu tutmuyorlar. Gerçekten anlamakta zorluk çekiyoruz.

0 0 Cevap Yaz
Es 24 Haziran 2019 14:07

Verdiğiniz vaatler’le Eskişehir ve Eskişehirspor ‘luları Umutlandıran ve yüreğine soğuk su serperek rahatlatırken ve camia’da başkan da yeterli kaynak olduğu kanaatine varmış iken şuan yaşanan bazı gelişmeler puan silme,iç transfer gibi v.b durumlardan ötürü ben kendim adıma endişelenmeye başladım. Yurt dışı kampının da iptal edilme ihtimali varmış. En azından başkan’ın genel kurulda aday olacağını açıkladığı zaman yönetimde olduğu için yabancı oyunculardan gelecek puan silme ve iç transfer için gerekli kaynağı oluşturması gerekliydi.

0 4 Cevap Yaz
Nadir Sertoğlu

Kaynak olusturmamış demek. Başka da aday mı vardı? Bu adam olmasa belki aday da çıkmayacaktı

1 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi