Eskişehirspor'a bu mücadele yetmez!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a bu mücadele yetmez!
A
a

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ateş hattında yer alan Eskişehirspor’un kümede kalması için daha fazla mücadele etmesi gerekiyor. Uşakspor karşısında sergilenen performans bir kez daha gösterdi ki bu mücadele kümede kalmak için yetmez.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
7 deplasman maçından mağlubiyetle ayrılmanın üzüntüsünü yaşayan Eskişehirspor ligin dibine demir atmış durumda. 7 puanla son sırada yer alan Siyah Kırmızılı ekibin artık puan kaybına tahammülü kalmadı. Üst sıralarda yer alan ekiplerle makasın açılmaması için Eskişehirspor’un artık puan kazanması gerekiyor. Ligde oynanan son 3 karşılaşmada puan yüzü göremeyen Şimşekler kendini ateşe attı.
 
Daha çok koşmalılar
Eskişehirspor’un son 3 haftada gösterdiği performansın kümede kalması için yetmeyeceği apaçık ortada. Özellikle Uşakspor’a karşı gösterilen mücadele herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Eğer Eskişehirspor kümede kalmayı istiyorsa rakiplerinden daha fazla koşması, daha fazla gol atması kısacası rakiplerinden her anlamda daha fazla mücadele etmesi gerekiyor. Es Es çıkış maçı olarak Kırşehir Belediye ile oynayacağı 90 dakikayı bekliyor.
 
İlk devre kalan 3 maç
Eskişehirspor-Kırşehir Belediye
Nazilli Belediye-Eskişehir
Eskişehirspor-Ankara Demir
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi