Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'a bu destek utandırsın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a bu destek utandırsın
A
a

Eskişehirspor Nefer Tribün Lideri Murat Diri yazılı açıklama yaparak, “Kulübümüzde şehrimize karşı bir kıvılcım başlatıyor ve daha önce yapılmamış bir duruş göstererek kulübümüzün forma kol sponsorluğuna 250 Bin TL karşılığında sponsor oluyoruz” dedi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor Es Es’e Nefer Tribünü, şehrin ileri gelenlerinin komik desteği karşısında 250 bin liralık destek geldi.  Eskişehirspor Nefer Tribün Lideri Murat Diri yazılı açıklama yaptı. Diri, “Kulübümüzde şehrimize karşı bir kıvılcım başlatıyor ve daha önce yapılmamış bir duruş göstererek kulübümüzün forma kol sponsorluğuna 250 Bin TL karşılığında sponsor oluyoruz” dedi.

"ESKİŞEHİRSPOR'U HİÇBİR ŞARTTA YALNIZ BIRAKMADIK" 

Diri’nin yazılı açıklamasında şu ifadeler yer aldı, “Bizler Eskişehirspor’umuzu hiçbir şartta yalnız bırakmadık ve bırakmamaya devam ediyoruz. Bu bağlamda kulübümüze herkesin sırt döndüğü ancak taraftar olarak verdiğimiz mücadele sonucu açtığımız transferin ardından şehrimize destek çağrımızı yinelerken milyonluk iş adamlarının korktuğu, odaların geri durduğu, belediyelerin çeşitli bahanelerle destek olmadığı dönemde kıvılcım başlatıyoruz.”

250 BİN LİRALIK DESTEK

“Daha önce yapılmamış bir duruş göstererek kulübümüzün forma kol sponsorluğuna 250 Bin TL karşılığında sponsor olduk. Tüm şehrimize böyle bir duruş göstererek bizlere destek olan Eskişehirspor sevdalısı değerli büyüğümüz diş hekimi Erkan Yücel abimize teşekkür ederken, bu desteği Tüm şehrimizin, tüm işadamlarımızın, oda başkanlarımızın, belediye başkanlarımızın bu desteği daha da arttırarak devam ettirmesini diliyoruz” dedi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hacı 2 Mart 2023 15:10

Nefer Berber...

1 2 Cevap Yaz
messinin eniştesi 2 Mart 2023 10:55

şahsi olarak bu arkadaşın cebinden kaç lira çıktı? bilmek istediğim bu.

1 15 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi