Eskişehirspor'a bir transfer yasağı şoku daha!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a bir transfer yasağı şoku daha!
A
a

Eskişehirspor’a bir kötü haberde eski oyuncusu Marko Milinkovic’den geldi. 190 bin Euro alacağı bulunan oyuncu, kulübe FİFA aracılığı ile transfer yasağı cezasını gönderdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi:
Boffin, Tanase, Bienvenu, Toko ve Anel Hadziç’den transfer yasağı cezası bulunan Eskişehirspor’a bir kötü haberde eski oyuncusu Marko Milinkovic’den geldi. İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, 190 bin Euro alacağı bulunan oyuncu kulübe FİFA aracılığı ile transfer yasağı cezasını gönderdi.  Yönetim oyuncu ve avukatı ile yapılandırma için hemen harekete geçti. Devre arasında transfer yasağı sorunu bulunan Bokila’nın kulübü Çin'in Guangzhou,  Jesse’nin eski kulübü ve Odonkor dosyası kapatılırken, Akaminko ve  Kamal Issah ile de karşılıklı görüşme ile yeni yapılandırma yapılmıştı. Tek umudu Fidan Kampanyası olan yönetimin gelecek para ile yasaklı dosyaları çözmek için uğraşacak. 

BİR ŞOK DA MARKO’DAN
Transfer yasağını kaldırmak için görüşmelere başlayan Eskişehirspor’a bir yasakta Marko Milinkovic’den geldi. Devre arasa transfer yasağını kaldıramayan yönetim sezon başı bu yasağı kaldırmak için gizliden de olsa görüşmelerini sürdürüyor. Şu anda 5 yasaklı dosyası bulunan Eskişehirspor’a bir kötü haberde eski oyuncusu Marko Milinkovic’den geldi. Geçtiğimiz sezon devre arasında yönetimin tüm ödeme planlarını kabul etmeyerek  takımdan ayrılan Marko Giresunspor’a gitmişti. 190 bin Euro alacağına karşılık FİFA yolu ile kulübe transfer yasağı cezası yolladı.

HEMEN GÖRÜŞME BAŞLADI
Marko Milinkoviç’den gelen yasak haberi ile harekete geçen yönetim oyuncunun avukatı ve menajeri ile temaslara başladı. 190 bin Euro alacağı bulunan oyuncuyu bir miktar ödeme yapılacak ve geri kalanları ise yapılandırılacak. Oyuncunun yapılandırmayı kabul edip etmeyeceği ise merak ediliyor.

KİMLER YASAĞI KALDIRMIŞTI?
Yönetim devre arasında transfer yasağı bulunan oyunculardan Bokila’nın kulübü Çin'in Guangzhou,  Jesse’nin eski kulübe ile sorunu çözmüştü. 180 Bin EURO alacağı bulunan Odonkor dosyasının ise 50 bin EURO’ya kapatılmıştı. Akaminko ile de yapılandırma yapılırken, Kamal Issah ile de karşılıklı görüşme ile yeni yapılandırma yapıldı.

5 DOSYA DAHA VAR
Es-Es’te Boffin’den 410 Bin EURO alacağı için hem transfer yasağı hem küme düşürme cezası bulunuyor.  Yine 1 dakika bile forma giymeyen Cristian Tanase 400 bin liralık alacağı için FIFA’ya başvurmuştu. Eski başkan Osman Taş buna itiraz ederek bu dosyayı Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) taşımıştı. Ancak Es Es’in yaptığı bu itiraz kabul edilmedi. Rumen futbolcu 400 bin euroluk alacağının için kulübe transfer yasağı cezası gönderdi. Ayrıca Bienvenu 180 bin EURO, Toka 180 Bin EURO ve Anel Hadziç’e de 220 bin EURO borç ve oyunculardan da transfer yasağı cezası gelmişti.

FİDAN KAMPANYASI BEKLENİYOR
Öncelikle olarak FİFA dosyaları sorununu çözmek isteyen yönetim Fidan kampanyasının resmi olarak başlaması ile birlikte harekete geçecek. Yönetimin planları arasında ilk etapta gelecek olan paralar ile transfer yasağı bulunan oyucular başta olmak üzere avukat ile menajerleri ile görüşülüp dosyalar kapatılmaya çalışılacak. 

TRANFSER YASAĞI BULUNAN DOSYALAR
  • Ruud Boffin: 410 bin Euro
  • Cristian Tanase: 400 bin Euro
  • Aneal Hadziç: 220 Bin Euro 
  • Marko Milinkoviç: 190 Bin Euro 
  • Nzuzi Toko: 180 bin Euro
  • Henri Bienvenü: 180 bin Euro
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Deli Ruhi 27 Mart 2021 10:50

Başkan basın önüne çıkıp bas bas bağırıyordun. Tüm dosyaları hallettik . Sadece 5 kişi imza vermedi o yuzden transfer tahtasini açamadık diye. Hani 5 kişinin dışında dosyalar halledilmisti. Bu transfer yasagi dosyası nereden çıktı ozaman? Öyle veya böyle bu kulübe hizmet etmiş insanlari kendi başarısızlığınizi örtmek için basın ve taraftarın önüne atmaniz ne kadar basit değil mi? Nekadar koltuk merakınız varmış. Siz medyayı ve taraftarı yaniltarak orada kalabilmek için herşeyi mubah sayiyorsunuz. Yazıkki başarısızsiniz. İstifa edin. İstifa etmekte bir bir hizmettir.

0 7 Cevap Yaz
Sese 26 Mart 2021 23:51

Verin mafyaya hepsini çözer dosyaların

0 5 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 26 Mart 2021 13:09

Bu ülkede hırsızlar çok arzıs.... Namuslu larda mışıl mışıl uyuyor.Kalkın be artık ayağa .... Yeter artık başka Es Es yokk... başka.... Yok

2 12 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi