Eskişehirspor'a bir kötü haber daha!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a bir kötü haber daha!
A
a

Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig’in 28.haftasında karşılaşacağı, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına öğle saatlerinde Vali Hanefi Demirkol tesislerimizde gerçekleşen antrenman ile devam etti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde yaklaşık 90 dakika süren antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Koordinasyon, pas ve şut çalışması ile devam eden antrenman, taktik maç ile son buldu.

Şimdi de Hasan Ayaroğlu sakatlandı

Ligde zor günler geçiren Eskişehirspor’un şansızlıklar yakasını bırakmıyor. Cezalı Bruno ve Hürriyet Ankaragücü maçında forma giyemeyecek. Ayrıca adelesinde yırtık bulunan Semih’in de bu maçta forma giyip giymeyeceği henüz netlik kazanmazken bir şokta Hasan Ayaroğlu’ndan geldi. Genç futbolcunun geçtiğimiz gün yapılan antrenmanda ayak bileğinin döndüğü belirtildi. Tedavisine başlanılan Hasan’ın Pazar günü oynayıp oynamayacağı yarın belli olacak.

Eskişehirspor taraftarına tribün yasağı

Eskişehirspor’un 18 Mart Pazar günü oynayacağı Ankaragücü maçında taraftarından yoksun olarak mücadele edecek. Ankara İl Güvenlik Kurulu’nun kararı nedeniyle bu maça Es Es taraftarı alınmayacak. Resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Ankara İl Spor Güvenlik Kurulu’nun, 14.03.2018 tarih ve 2018/15 kararı ile, Pazar günü karşılaşacağımız, MKE Ankaragücü maçına taraftarımız, Ankara 19 Mayıs Stadyumu’na alınmayacaktır.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi