Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'a bir kıvılcım yeter!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a bir kıvılcım yeter!
A
a

TFF 1. Lig’in 6’ncı haftasında Eskişehirspor bugün Samsunspor’u ağırlayacak. Hafta içi mesaisinde ligin dişli ekibini konuk edecek olan Şimşekler, sahadan galibiyetle ayrılarak kümede kalma savaşında ilk kıvılcımı oluşturmak istiyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor, önce Ümraniye, geçtiğimiz Pazar günü ise Bandırmaspor ile 1-1 berabere kalarak, son iki haftada gösterdiği performansla camiaya umut aşılamıştı. Kırmızı Şimşekler hafta içi mesaisinde bugün ligin dişli ekiplerinden Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Ligin 6’ncı haftasında oynanacak olan mücadele saat 19.00’da başlayacak ve TRT Spor’da canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi Yasin Kol yönetecek.

Samsun moralsiz geldi
TFF 1. Lig’de sezonun iddialı ekiplerinden Samsunspor, 5’inci hafta maçında şok bir mağlubiyet aldı. Kırmızı-Beyazlı ekip evinde İstanbulspor’a 3-0 kaybetti. Ligdeki ilk mağlubiyetini alan Samsunspor’un 8 puanı bulunuyor. Samsunspor'da Veli Çetin, Plumain ve Gökhan Alsan'ın karantina süreçleri sürüyor. Son yapılan testlerde Yalçın Kılınç'ın da testi pozitif çıktı. Bu oyuncular bu akşamki maçta forma giyemeyecek.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
esesli 21 Ekim 2020 09:12

gerçekci olmak lazım ..hayal satmayalım...

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi