Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'a bir güzel haber de Başkan Koca'dan

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a bir güzel haber de Başkan Koca'dan
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca, 1954 Kelkit maçı öncesi ESGROUP Spor Servisi’ne açıklamada bulundu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un üst üste aldığı puanlarla morali yükselen camiada futbolcuları da mutlu edecek bir haber başkan Koca'dan geldi Üst üste alınan puanlarla morali yükselen camiada futbolcuları da mutlu edecek bir haber başkan Koca'dan geldi. Erkan koca futbolcu primlerinin yarın yatacağını duyurdu ve camiaya seslendi. Koca “Biz şu an sadece Kelkit maçını düşünüyoruz. Hiçbir şey bu maç öncesi enerjimizi başka yere harcatamaz. Tüm camiamızı bu maça odaklamaya ve takımı destekleme davet ediyorum” dedi.
 
Eskişehirspor 3. Lig’de Pazar günü 1954 Kelkit ile çok önemli bir maça çıkacak. Şimşekler’de başkan Erkan Koca, ESGROUP Spor Servisi’ne bu maç öncesi açıklamada bulundu. Koca, “2 deplasman maçından 4 puan almayı başardık. Çok kıymetli 4 puan alarak moral kazandık. Camiaya, futbolcuya bu 4 puan olumlu yansıdı. Futbolcularımız oldukça motive durumdalar. Çok sıkı bir şekilde bu maça hazırlanıyoruz” dedi.

BİZİ DESTEKLESİNLER

 
Taraftara seslenen Koca, “Bizim şu an tek odağımız Kelkit maçını kazanmak. Takımla sürekli birlikteyiz. Onlarla bir aradayız. Hiçbir şey bu maç öncesi enerjimizi başka yere harcatamaz. Can sıkıcı şeyler yaşandı ama bunlara takılmamamız lazım. Bizim tek odağımız Kelkit maçı olması lazım. Tüm camiamızı bu maça odaklamaya ve takımı destekleme davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.

ESKİŞEHİRSPOR'DA PRİMLER YARIN YATACAK

Son olarak futbolculara verilecek prim hakkında bilgi aldığımız Başkan Koca, “Bildiğiniz üzere Edirnespor maçının primlerini Karşıyaka maçı öncesi yatırmıştık. Karşıyaka’nın beraberlik primlerini ise Cuma günü yatıracağız. Yönetim olarak bu maçın primi belirledik. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz” şeklinde konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 24 Mart 2023 20:22

dosya kapatmaya devam edelim seneye de iki 3 trnasferle sampıyon olalım.

0 1 Cevap Yaz
Ahmet 23 Mart 2023 14:26

Barış Memiş ve İsmail Haktan Odabaşı takıma oynamak için değil çene yapmaya gelmişler boş transferler...

8 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi