Eskişehirspor'a bir destek de Cenk Tosun'dan

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a bir destek de Cenk Tosun'dan
A
a

Eskişehirspor'a anlamlı bir destek de Everton'da 14 numaralı formayı giyen Cenk Tosun'dan geldi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Premier Lig ekiplerinden Everton'da 14 numaralı formayı terleten milli futbolcu Cenk Tosun, mali açıdan zor günler geçiren Eskişehirspor'a anlamlı bir destekte bulundu. Tosun, Everton'da ilk maçında giydiği formayı imzalayıp Eskişehirspor'a gönderdi ve en yüksek bağışı yapan kişiye verilmesini istedi. 
Mali sıkıntıların yanında Spor Toto 1. Lig'de de sancılı bir süreçten geçen Eskişehirspor’da çözüm arayışları sürüyor. Maddi olarak zor günler geçiren siyah-kırmızılı ekibe golcü oyuncu Cenk Tosun’dan destek geldi. Yıldız oyuncu Eskişehirspor’un bu zor durumuna kayıtsız kalmadı ve anlamlı bir davranış sergiledi. Kulüpten alınan bilgilere göre, milli maçta Eskişehir halkının büyük desteğinden etkilenen Cenk Tosun, Eskişehirspor'un maddi anlamda sıkıntılı bir süreçten geçtiğini duyunca, Everton takımıyla çıktığı ilk maçta giydiği formayı imzalayarak siyah-kırmızılı ekibe gönderdi. Başarılı futbolcu formasının kulübe en yüksek bağışı yapan kişiye verilmesini istedi. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Davut 29 Mart 2019 08:20

Teşekkürler Cebn Tosun.......Düşünmek bile yetti. Milli takım oyuncularına rice etsek çoraplarını da gönderirler mi.Çorapları EsEs'i borç batağına sokan yöneticilere verelim.

1 5 Cevap Yaz
Serdar 28 Mart 2019 20:43

Ne hallere düştük cenk tosunun formasına kadar.baskan onurlu davran ve kabul etme. Cenk kim yahuu

3 3 Cevap Yaz
Tk26 28 Mart 2019 20:00

Bravo Cenk Tosun.Teşekkürler......................................................... ama EsEs'i dilenci durumuna düşürenler ..size ne demeli. bilmem ki.

1 4 Cevap Yaz
Bülent 28 Mart 2019 17:58

biz siyah-kırmızı değil kırmızı-siyahlıyız dır olacak kardeşim, bu oldum olası böyle idi :)

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi