Eskişehirspor'a bir darbe de ondan geldi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a bir darbe de ondan geldi!
A
a

Eskişehirspor Kulübü FIFA’da transfer yasağını kaldırmak için uğraş verirken, büyük şok Toko’dan geldi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Kulübü FIFA’da transfer yasağını kaldırmak için uğraş verirken, büyük şok Toko’dan geldi. 2015-16 yıllarında Eskişehirspor’da forma giyen Toko, Es-Es’ten 160 Bin Avro alacağı için kulübe FIFA aracılığı ile transfer yasağı cezası gönderdi. 8 dosya ile tek tek görüşen yönetim şimdi de Toko ile irtibata geçti. Yönetim Toko’nun alacakları için de yapılandırma yapacak.

Eskişehirspor Pinto’ya ödeme yaptı

Eskişehirspor’u küme düşürme yetkisine sahip olan Sebastian Pinto’ya ödeme yapılmaya devam ediliyor. Şilili futbolcuyla 6 ay önce anlaşma sağlayan yönetim, geçtiğimiz gün 6. Taksit ödemesini gerçekleştirdi. Pinto’ya toplam 125 bin Euro ödeme yapıldı.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 6 Ocak 2021 14:11

Tirbüncünün aabisi ne diyodu bir zamanlar ? .... "Toko inanilmazz" .. "DeFederico tamm birr top cambazi.." ... Kulübü yiyip bitirdiler .. kadavrasini da tirbüncülerin eline verdiler ... onlar da diyet borclarini ödüyo iste ... taraftar ve kulüp kontrol altinda tutuluyor... kayyum gelmesin diye ..

2 9 Cevap Yaz
Mht26 6 Ocak 2021 10:22

EsEs şu anda paramızı isteriz diye tutturup kulubü bu zor durumda bırakan oyuncular zamanında küme düştü.Küme düşmese kulup para kazanır borçunu öderdi.Hem kulubü küme düşüreceksiniz hem de üstüne para isteyeceksiniz.İyi oyuncu olsaydınız kulup düşmezdi.Hadi işinize.Beş kuruş vermeyin bu odunculara.Biraz da ceremeyi onlar paylaşsın.Kulubü kapatın. Avuçlarını yalasınlar..EsEs düşmanı Avukatları da kazıklayacak kulup arasınlar.Özellikler yabancı oyuncular..Bizimkiler oyuncular adammış adam.

1 5 Cevap Yaz
ÖNCE PARA

Başkan yönetimi devredeceği zaman önce bizim paramız dedimi dedi bu oyuncuların istemesi normal kendilerimi geldi birileri bol paralarla transfer etti her şeyin bedeli var

1 1
Barış kor 6 Ocak 2021 10:16

eskiden her gün eskişehirspor haberlerini okurdum şimdi hafta bir kez bakıyorum bakalım bir gelişme varmı diye.beş yıl oldu düşeli gram ilerleme olmadığı gibi düşmenin en büyük adayayız.hatta düştük bile diyebilirim.futbol sevgim bitti bıktım kötü haberlerden beş yılda iyi hiç bir şey olmazmı ya.

0 8 Cevap Yaz
bırakın 5 Ocak 2021 20:11

ne diye transferi açalım diye uğraşıyorlar. Anlamak mümkün değil para yok pul yok bir fırıldakmı dünüyor iş yapıyoruz görünüşünü. Yönetimin Donkişotun yel değirmenleri ile savaşması gibi.

0 14 Cevap Yaz
Yazıklar olsun. 5 Ocak 2021 20:01

EsEs bu oyuncular zamanında küme düştü.Kim nereden bulup getirdi ise iyi kazıklamışlar. Kulubü bitirdiler hala gözleri doymadı

0 8 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 5 Ocak 2021 17:56

Oynadıkları dönemde hiç bir katkısı olmayan 2-3 topcunun tek işareti ile ligden düşücez...Bizi bu durumlara getiren eski yöneticilerden hesap sorulmicakmi...Şirketlesme bunun için gerekli ama asla kabul etmezler...Koca Eskişehirspor 2 tane futbolcunun elinde yazıklar olsun...

0 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi