Eskişehirspor'a bir -3 puan cezası daha geliyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a bir -3 puan cezası daha geliyor!
A
a

Eskişehirspor’da Fuat Çapa'nın istifasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğuna Coşkun Demirbakan oturdu. Es Es'in yeni hocası Demirbakan, göreve başlarken kötü haberi de taraftara duyurdu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’un yeni teknik direktörü belli oldu. Fuat Çapa’nın geçtiğimiz hafta görevden ayrılmasının ardından Siyah Kırmızılı yönetim yeni teknik direktör arayışlarına başlamıştı. Hamza Hamzaoğlu, İsmet Taşdemir, Hakan Kutlu ile görüşen yönetim bu isimlerle anlaşma sağlayamamıştı. Birçok teknik adam kulübün bulunduğu durumda takımın başına gelmeye sıcak bakmamıştı.

Eskişehirspor’un yeni teknik direktörü  Demirbakan imzayı attıktan sonra “Bir kriz ve kaos ortamı içerisindeyiz işimiz hiç kolay değil. Toparlamaya çalışacağız” dedi ve Eskişehirspor camiasını üzecek acı gerçeği açıkladı.

Eskişehirspor'a -3 puan cezası

Demirbakan, “Zanediyorum bir -3 puanımız daha kesinleşti. Bir maçta yenilmişiz diye bakıp yolumuza devam edeceğiz. Bir kriz ve kaos ortamı var. Bir şeyleri düzeltmek için göreve geldik. İşimiz kolay değil. Bir şeyleri toparlamak için çalışacağız" diye konuştu.

Murat Diri de açıklamıştı

Eskişehirspor'un muhtemel -3 puan cezasını düb Murat Diri de attığı tweet ile duyurmuştu.

Murat Diri "Eğer yapılabiliyorsa İptal edilen kongre kararı yok sayılıp 19 Eylülde kongre yapılmalıdır. Zaten -3 puan silmeyi de kesin yedik. -8 olarak Menemen maçına çıkacağız. Altınordu maçı bi umut bütün camia bekledi ancak olmadı. Herkes taşıdığı sorumluluğun farkına varmalı.." diyerek yönetimi kongreye gitmesi için uyarmıştı.
 
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Başkan 20 Eylül 2019 21:21

Murat diri amma kuru sıkı ator beeee... Para sallasın be arkadaş

0 0 Cevap Yaz
NECATİ 17 Eylül 2019 01:22

Osman Taş reklamını yeteri kadar yaptın .Almanyayamı , Fizanamı gitcen bi git bu kulüp senin oyuncağın değil

1 0 Cevap Yaz
TAYFUN 16 Eylül 2019 14:43

YÖNETİM YOKKİ SOKAKTAN TOPLAMIŞLAR YÖNETİM DİYE BİRİLERİ ÇIKMIŞ ORTAYA

0 4 Cevap Yaz
Salim 16 Eylül 2019 12:43

Büyükerşen al senin olsun es es amatöre düşünce yardım edersin o zaman serbest yardım etmek.bu şehrin sevdası ölüyor adamın kılı oynamıyır yazıklar olsun

14 9 Cevap Yaz
Metin 16 Eylül 2019 12:40

Coşkun hocanın hesabı bile yanlış bir maç kaybetmiş diye sayacak mış. -3 puan demek 2 maç kaybetmek demek çünkü bi maç kaybetsen 0 puan oysaki sen 0 puan kazanabilmen için 1 maç kazanman gerek...bu şehirde büyükşehir belediye olarak es es e destek vermeyen parti ye dahada oy verirsem elim kırılsın.çok pişmanım benim için bu şehirde en önemli şey es es ti ulan kılınız kıpırdamadı ve yuh olsun.yok esesi onu bu duruma getirmişmiş.öylr veya böyle olmuş işte .senin sevdiğin hasta olsa ben i hasta ettim gebersinmi diyecen çare aramıyacakmısın yazlıklar olsun haram olsun oylarımız

8 5 Cevap Yaz
pompeo 16 Eylül 2019 11:28

sinirden kudurcam .... yöneticiler kendi aralarinda para toplayip eksi ücü engelleyebilirdi ... hani nerde avrupali yatirimcilar .... nerde projeler .... kolpa yönetim .. nefret etmeye basladim bunlardan ...

0 14 Cevap Yaz
Es esli 16 Eylül 2019 10:56

Murat diriyle Osman taş duzeltsin

0 24 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi