Eskişehirspor'a bedelsiz verdim ancak...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a bedelsiz verdim ancak...
A
a

2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de Eskişehir’i temsil edecek Yunusemrespor’da Başkan Gökhan Yıldırım çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kulübü bedelsiz bir şekilde Eskişehirspor’a veya Odunpazarı Belediyesi’ne vermeye hazır olduğunu belirten Yıldırım, her iki tarafında bunu kabul etmediğini söyledi

Sütiş Eskişehir
"Tek başıma zordu"
Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Yıldırım, “Son 4 yılda Eskişehir amatör futboluna harcadığım onca zaman ve paradan sonra birde devamında siyasete harcanan zaman ve para. Açıkçası bu yıl Yunusemrespor ile lige katılmak tek başıma zor ve imkansızdı. Devam etmek ailemin geleceğini riske atmaktan başka bir şey olamazdı. Takımı üst lige çıkardım ve lige yeniden katılmamak da diğer kulüplerin hakkına girmek, şehrin sporuna zarar vermek olacaktı” ifadelerini kullandı.

Önce takımı istedi
Takımı bedelsiz olarak Eskişehirspor’a vermek istediğini belirten Yıldırım, “Asıl diyeceğim şey, bu kadar bütçesi olan, vizyon sahibi hedefli ve zeki bir başkanın Yunusemrespor’u neden pilot takım yapamadığı. Kendisi benden takımı istedi. Önceleri harcadığım parayı düşündüm, dedim ki bu iş Eskişehirspor’a yakışır ve onların hakkı. Eskişehirspor’un geleceğine yatırımdır ve benimde çorbada tuzum olsun. Takımı bedelsiz olarak Eskişehirspor a vereceğimi bildirdim. Hatta yönetimde yer almadan destek de vereceğimi söyledim” dedi. 

BAL'a katılacaklar
Yunusemrespor Başkanı Yıldırım BAL’a katılacaklarını belirterek şunları söyledi; “Federasyona Salı sabahı (yarın) evraklarımızı teslim ediyoruz. Garip Gökhan her şeyiyle yine bu şehrin gençlerinin umudu olmaya çalışacak. Eskişehirimizi seviyoruz. Bize destek olmasalar da Eskişehirspor’daki Osman Başkanımızı da Mehmet Şimşek abimizi de Rasim Bob abimizi de seviyoruz. Madem Eskişehirspor bize destek olamıyor, o zaman biz onlara olalım.” şeklinde konuştu.

Taş’ın bütçesi hazırmış
Yunusemrespor’un pilot takım olma konusunda Eskişehirspor ile geçtiğimiz dönemde anlaştıklarını söyleyen Yıldırım, “Kaan Ay yönetimindeki Eskişehirspor, takımımızı pilot takım yapacaktı. Hedefler ve hayaller çok güzeldi. Ama yönetim bıraktı ve Osman Taş dönemi başladı. Dün gibi hatırlıyorum, Osman Taş, ‘Son toplantıda acele edin yönetimi bana verin, ben transferi açacağım, takımı Süper Lig’e çıkaracağım, bütçem hazır’ demişti. Takım ne olur ben bilmem. Bu saatten sonra diyeceğim şey, zaman her şeyi gösterecek” şeklinde konuştu.

Eskişehirspor yanaşmadı
Pilot takım uygulaması için Osman Taş, Mehmet Şimşek ve Rasim Bob ile bu konu hakkında çok kez konuştuğunu söyleyen Yıldırım “Dönüş olmadı. İnsanlar meseleyi bilsin, sonra vermedin etmedin demesin. Aynı şekilde Mehmet Kahya aracılığı ile, Eskişehirspor almıyorsa takımı Odunpazarı Belediyesine verelim bedel istemiyorum yönetimde de yer almam, bu işin altından belediyelerden sadece Kazım Başkan kalkar. Hem istek hem cesaret diğer belediyelere göre onda var dedim” dedi.

Kimse istemedi 
Odunpazarı Belediyesi’nin de Yunusemrespor’u istemediğini söyleyen Gökhan Yıldırım, “İstemediler. İkinci profesyonel takım olsun diyordu Nihat Çuhadar. 1 yıl önceden hazır işte. Diğer bir girişim de isimlerini vermeyeceğim bazı iş adamı arkadaşlarım ve abilerimle birlikte oluşum yaparak, şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmaktı. Ne oldu? Abiler adam başı 50 bin vermekten korktu. İstese içlerinden sadece bir tanesi bile takımı tek başına şampiyon yapar” ifadelerine yer verdi. 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Essen 17 Temmuz 2019 11:46

Reklâm kokan hareketler

0 1 Cevap Yaz
Çiftelerli 16 Temmuz 2019 22:50

Geçen sene Bal liginden niye çekildi. Adam gibi zamanında çekilişeydi Çiftelerspor katılacaktı. Başkan Metin Özen tüm hazırlığını yapmıştı.

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi