Eskişehirspor'a acil 18 milyon aranıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a acil 18 milyon aranıyor
A
a

Eskişehirspor’un 1,5 sezon süren transfer yasağı bugün itibarı ile sona eriyor. Ancak açılan transfer tahtasının, kaç saat veya kaç gün açık kalacağı henüz bili miyor. Çünü açık kalabilmesi için acil 18 Milyon TL’ye ihtiyaç var.

Sütiş Eskişehir
Transfer cezası sona erdi
2018-19 sezonu 1. Transfer ve Tescil dönemi bugün başlıyor. Transfer dönemi 31 Ağustos 2018 tarihinde sona erecek. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun aldığı karara göre 2. Transfer Tescil Dönemi ise 4 Ocak 2019 tarihinde başlayıp, 31 Ocak 2019 tarihinde sona erecek. Son iki sezonda 3 dönem transfer cezası alan Eskişehirspor, bugün açılacak transfer sezonu itibari ile cezasını tamamlayacak ve otuncu transfer edebilecek.
 
 Tahta her an kapanabilir
Futbolda bugün açılacak transfer tahtası, Es Es’in FIFA ve TFF’de bulunan transfer yasaklı dosyaları nedeniyle her an kapanabilir. Transfer tahtasının açık kalması için, TFF’de transfer cezası talebiyle tahsilata konulan yaklaşık 18 Milyon TL paranın ödenmesi gerekiyor. Alınan bilgilere göre 50 milyon TL gibi FIFA ve TFF’de borç dosyası bulunan Eskişehirspor’un, ayrıca kredi kullanılan bir bankaya da temlikli yaklaşık 30 milyon liraborcu var. 
 
 Artan borçlar ürkütüyor
Eskişehirspor’un bu sezon TFF’den alacağı yaklaşık 14 Milyon TL yeni sezon gelirleri de alacaklılar ile herhangi bir yapılandırılmaya gidilmediği taktirde TFF tarafından alacaklılara ödenecek ve kulübün kasasına bu sezonda 1 kuruş gelir girmeyecek. Bu borçlar, göreve gelmek isteyen yönetimlerin de önüne kapatıyor. Yaklaşık 15 gün yönetim oluşturmak için çalışan Başkan yardımcıları Erdal Şahbaz ve İsmail Ilgaz bu yüzden çekildi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ali 10 Haziran 2018 11:01

bu belediye eses ne verdi ne verecek buniar heykelden başka bir şey bşlmezlerşu 20 yilda geriye donup bakın hic bir ieyşleri yoktur belediye işi boş

4 2 Cevap Yaz
2626 9 Haziran 2018 23:52

Klup maddi olarak bitirilmiş.Sadece tarafatarı kalmış.Ayağa kalkar mı ...elbet kalkar ama ileri görüşlü idareciler lazım.

0 4 Cevap Yaz
Hakan 9 Haziran 2018 19:32

Daha başkan bile seçemeyen bir klup halıne geldi EsEs ,Zaman içinde içi uyulmuş bir klup.

1 6 Cevap Yaz
babanın oğlu kemal 9 Haziran 2018 14:58

lafa gelince "bize gavur gibi davranıyorlar" de, ama aynı şeyi sen de eskişehirspor için yap. oyların iyi partiye gitmesini istemiyorsanız adam gibi destekleyin.

8 1 Cevap Yaz
ESCEMES 9 Haziran 2018 13:29

26 SEN KULÜP SOĞANA ÇEVRİLİRKEN NE YAPTIN.HOCA VER PARA KILLI BACAKLARA DEMEDEN ÖNCE DEVEKUŞU GİBİ KAFANI KUMA SOKMAKTAN VAZGEÇ.DÜRÜST BAŞKAN YÖNETİM NASIL BULUNUR ONUN DERDİNE DÜŞ.

7 2 Cevap Yaz
YİRMİALTI 9 Haziran 2018 09:43

HALİL BAŞKAN SENİN YAPACAĞIN EN DOĞRU HAREKET BÜYÜKERŞEN HOCA YA GİDECEKSİN AYNEN ERZURUM BB NİN YAPTIĞI GİBİ ESKİŞEHİRSPORUMUZUN ÖNÜNE BB KOYDURMAK OLMALIDIR TEK KURTULUŞ CARESİ BUDUR BB ESKİŞEHİR SPOR OLMALIDIR. GERİSİ LAFTIR HOCA DA İNADİNDAN VAZGEÇER ELİN OĞLUNUN YAPTIĞI GİBİ YAPAR GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMİYOR. DEMEK Kİ OLABİLİYOR MUŞ EY HOCA ESESİMİZE VE ŞEHRİMİZE İHANET ETMEEE YOKSA TARİH SENİ HİÇ BİR ZAMAN AFFETMEYECEKTİR BU BÖYLE BİLİNE

9 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi