Eskişehirspor'a 9 ay sonra moral oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a 9 ay sonra moral oldu!
A
a

Eskişehirspor Perşembe günü kupada Cizrespor’u mağlup ederek 9 ay sonra galibiyet yüzü gördü. Şimdi bu başarıyı lige taşımak istiyor. Siyah Kırmızılı ekip yarın oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor, Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü turda eşleştiği Cizrespor’u 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup ederek adını 4’üncü tura yazdırmıştı. Siyah Kırmızılı takım 9 aylık galibiyet hasretini bu maçla son vermiş oldu. Eskişehirspor bu başarısını lige taşımak istiyor. Kırmızı Şimşekler yarın sahasında ligin dişli ekiplerinden Keçiörengücü’nü ağırlayacak. Es Es rakibini yenerek çıkış yakalamayı hedefliyor.

Var takımına inanıyor
Cizrespor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İlhan Var amaçlarının Keçiörengücü maçını da kazanmak olduğunu söyledi. Var, “Cizre maçını kayıpsız atlattık. İkinci yarı iyi bir performans sergiledik. Şimdi önümüzde final niteliğinde bir maçımız var. İnşallah Keçiörengücü’nü sahamızda yeneceğiz ve milli araya moralli gireceğiz” ifadelerine yer verdi. Var ekibine zorlu maç öncesi oldukça güveniyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Burak 7 Kasım 2020 22:08

Yürü be aslanım

1 0 Cevap Yaz
ahmet cengiz 7 Kasım 2020 15:13

Kupada kastamonusporda yenilerek takıma gelir getirilebilir. Umarım liğde de artık kazanmaya başlarız.

1 5 Cevap Yaz
Deli Ruhi 7 Kasım 2020 13:27

Ne bu ya. Sanki çok büyük iş basardilar. Önceden dediğimiz gibi 3. Ligde son sırada olan bir takimida yenemesinler. Hemen havaya girdiler gene. Önemli olan ligde kalabilmek tutunabilmek. Bu yönetimle olmaz bu iş. Millet 3 puan silme cezasını kaldırıyor. Transfer tahtasini açıyor. Bizim yönetim uyuyor. Çünkü bizim yönetimde ne lobi ne para hicbisey yok. Sadece basın önüne çıkıp bolbol acitasyon yapmak para istemek reklam yapmak var. İstifa edin eyyy yönetim İstifa

2 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi