Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'a 5-6 oyuncu transfer edeceğiz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a 5-6 oyuncu transfer edeceğiz
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, önemli açıklamalarda bulundu. Akgören, transfer yasağının kaldırılmasının ardından kadroya 5-6 oyuncu transfer edecekleri ve gelecek sezonun da kadrosunu kurmayı hedeflediklerini söyledi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberiTransfer yasağını kaldırmaya çalışan Eskişehirspor’da Başkan Mustafa Akgören, Radyospor’a önemli açıklamalarda bulundu. Akgören, şunları söyledi; “Trabzonspor ile görüşmelerimiz devam ediyor. Hafta içerisinde olumlu veya olumsuz sonuçlanmasını bekliyoruz. Mehmet Özcan’a karşılık 320 bin Euro’nun silinmesi yönünde bir talebimiz oldu. Trabzonspor yöneticileri de kendi menfaatlerini korumaya çalışıyorlar. Anlaşmak istiyoruz. Fıratcan Üzüm bizim altyapımızdan yetişmiş bir oyuncu. Trabzonspor’da istediği şansı bulamadı. Kendisi bizim evladımız. Yuvasına dönmek isterse kapımız kendisine açık. Eski formuna Eskişehirspor’da yeniden dönebilir.”

60 dosyayı çözdük
“TFF’de bulunan 74 dosyamızın 60 tanesini çözdük.  Eskişehirspor’da daha önce görev almış ve oynamış herkes bir şekilde kulübümüze yardım etmeye çalışıyorlar. FIFA’da da 24 dosyamız var. Bu dosyaların da 9 tanesi transfer yasaklı dosyalar. FIFA nezdinde de çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Transfer tahtasını açabilmek adına toplamda 98 tane imza almamız gerekiyor. Çözülenler var, haber beklediklerimiz var. Çalışmalarımız devam ediyor. İmza veren alacaklarımıza teşekkür ediyoruz. Henüz imza vermeyenlerden de anlayış bekliyoruz.”

Yine de vazgeçmeyeceğiz
“Transferi açarsak 5-6 takviye yapmak istiyoruz. Bu sene ligde kalmak istiyoruz ama işimizin de çok olduğunu biliyoruz. Küme düşme potasının 32-33 puanlarda olacağını düşünüyorum. Şu anda 4 puanımız var. 29-30 puanı almak istiyoruz ama başaramazsak da pes etmeyeceğiz. Gelecek sezonun kadrosunu kurarak düştüğümüz gibi TFF 1.Lig’e geri dönmek istiyoruz.”

Döviz kuru farkı var
“Trabzonspor da, Eskişehirspor da Türk takımı. Ama borç döviz üzerinden. Genel olarak konuşuyorum. Yerli kulüpler kendi aralarında döviz üzerinden değil, Türk lirası üzerinden alışveriş yapmalılar. Erkan Zengin Trabzonspor’dan Eskişehirspor’a transfer olduğunda Euro kuru 3 lira civarındaydı. Bugün ise 9 lira. 3 katı gibi bir fark var. Korkunç bir durum. Kulüplerimizin borçlarının ciddi oranda artmasının en önemli sebeplerinden birisi de döviz kurunun artışı.”

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses 31 Ocak 2021 17:06

başkan helal sana oyuncu transfer ettiniz başka takımlara eldeki oyuncular.

0 1 Cevap Yaz
Suat AVNİ 28 Ocak 2021 17:08

Tiyatro....

0 2 Cevap Yaz
bilek26 27 Ocak 2021 14:31

ÖMER FARUK CANBİRDİ GETİRİLSİN, SERDAL EROY DEVREYE GİRSİN.O FUTBOLCU PREKAZİDEN SONRA EN İYİ ORTA AÇAN FUTBOLCUYDU ONU NASIL BIRAKTILAR ZAMANINDA ANLAMDIM GİTTİ.

1 0 Cevap Yaz
bilek26 27 Ocak 2021 00:29

fıratcan yeteneksiz sadece boş koşan biri takımın uyumunu bozar zerre hiç bir takıma faydası olmadı resmen balon. almayın sakın.

1 1 Cevap Yaz
mihsan 26 Ocak 2021 21:33

eses

1 0 Cevap Yaz
pompeo 26 Ocak 2021 19:43

hee ya hee ... ucmaya devam ...

1 4 Cevap Yaz
ne imzası 26 Ocak 2021 11:02

topçuların parasını ödeyin kardeşim.fırıldak işlerle işte bu hale gelirsin..........

3 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi