Eskişehirspor'a 250 milyon para veren birisi çıkarsa...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a 250 milyon para veren birisi çıkarsa...
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ES TV'de katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı. Es Es'in maddi sıkıntılarından faydalanmak için kulübe bağış yaparak oğlunu kulübe sokmak istediği öne sürülen kişilerin olduğu iddialarına Demirbakan gülümseten bir cevap verdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: “Eskişehirspor ile yıllar önce defalarca görüşmüştüm” diyen Demirbakan, şunları söyledi; “Samet Aybaba döneminden önce de, İsmail Kartal döneminden önce de görüşmeler yapmıştım. Ülkemizde maalesef siyaset futbolun içerisine çok fazla bulaşmış durumda. Eskişehirspor’a çok daha önce gelebilirdim ama bazı sebeplerden dolayı olmadı. Ama şunu söyleyebilirim ki, ben 4-5 yıl önce Eskişehirspor’a teknik direktör olmuş olsaydım, bugün Eskişehirspor’un 200 milyon borcu olmazdı.

“Geleceklerini düşünmeliler”

“Kulübe 250 milyon para veren birisi çıkarsa, onun oğlunu üç maçlığına ilk 11 oynatırım. Onun dışında kimseye forma vermem. Bu formayı giymek herkese kısmet olmaz. Mücadele eden, isteyen ve hak eden o formayı giyer. Benim bildiğim beş oyuncu TFF’ye alacaklarını alamadıkları için başvurmuş. Doğal haklarıdır. Geleceklerini de düşünmek zorundalar. Yöneticilerin futbolcular ile görüşeceğini biliyorum.

“Benden para kazanamazlar”

Bu menajerlik işleri futbolun geri gitmesine neden oluyor. 50 lira etmeyecek adam 500 liraya transfer oluyor. 50 liralık adamı 500 liraya gazlıyorlar vallahi helal olsun. Örneğin menajer, yönetici ve teknik adam üçgeni ile inanılmaz işler dönüyor. Kulüplerin neden ekonomik problem yaşadığını çok da düşünmeye gerek yok. Menajerler beni pek sevmezler. Çünkü benden para kazanamazlar. Adımı alkoliğe çıkartanlar da bunlardır.

“Problem çözmeye odaklandık”

Açıklamalarına devam eden Demirbakan, “Ben bu kulübe gelmeden önce de Eskişehirspor’un maçlarını sürekli izliyordum. Bu sene geldiğimde futbolcularda ciddi bir kondisyon problemi vardı. Futbolculara siz bu kondisyon ile değil futbol pinpon bile oynayamazsınız dedim. Bu problemi çözmeye odaklandık. Ben kariyerimde ilk kez kaos veya kriz yönetmiyorum. İlk geldiğim günden beri söylüyorum. Nisan ayında ligde kalırız. Futbolcularıma da teşekkür ederim. Sürekli gelişim sağladılar. Ben bugünden sonra ileri gideriz, asla geriye sarmayız diye düşünüyorum” dedi.

“Kötü senaryolara hazırım”

“Devre arasında ayrılan oyuncu olursa saygı duyarım. Ben elimizdeki en iyi imkanı kullanan bir insanım. En kötü senaryolara her zaman hazırlıklıyım. Benim B,C,D,E planlarımızın hepsi hazır. Yönetim bir sinerji yarattı. Bir birlik beraberlik havası oluştu. Neden 7-8 maç üst üste kazanmayalım. Erken biz olduk da dememek lazım. Ayaklarımızın yere sağlam basması lazım. Önümüzde üç tane zorlu maç var. İkinci yarı çok daha zorlu olacak. Rakiplerimiz güçlenecek. Takımların gerçek hedefleri belli olacak. Rakiplerimiz prim olaylarını arttıracak. Bizim mevcut kadroyu elde tutmamız gerekiyor ki rakiplerimizle mücadele konusunda daha rahat olalım.”
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kaleli 11 Aralık 2019 22:29

Ne 3 maçı hocam az bile söylediniz ben sizin yerinizde olsam ligin son maçına kadar oynatırım 250 yi verenin çocuğunu da kendisinide.

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi