Eskişehirspor'a 200 bin avro bedelle geldi ama...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a 200 bin avro bedelle geldi ama...
A
a

Eskişehirspor'a, 2013 yazında Fatih Terim'in Galatasaray'da görev yaptığı dönemde takıma dahil ettiği ancak daha sonra gönderilen Erman Kılıç transfer oldu. 200 bin avro bedelle Es Es’in yolunu tutan Erman, daha sonra olaylı bir şekilde kulüpten ayrıldı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

KULÜBÜ NE HALE GETİRDİLER!

Galatasaray’a transfer olmuştu

Tarihler 5 Haziran 2013’ü gösterdiğinde Galatasaray, Sivasspor’dan Erman Kılıç’ı transfer etti. Sarı Kırmızılı takımda 3 maça çıkan Erman, daha sonra Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edilmediği için Galatasaray’dan ayrılma kararı aldı. Bunun üzerine Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, deneyimli futbolcuyu kadroya katmak için harekete geçti.

3 ay sonra Es Es’te
6 Eylül 2013’de ise Eskişehirspor, Erman Kılıç transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah Kırmızılı kulüp, 200 bin Euro bonservis bedeliyle Erman’ı Galatasaray’dan transfer etti. Hatta Başkan Mesut Hoşcan’ın 30 yaşındaki futbolcuya yıllık ücret konusunda oldukça yüksek bir rakam verdiği için eleştirilmişti.

Büyük umutlarla geldi
Büyük umutlarla Eskişehirspor’a transfer edilen Erman Kılıç, Siyah Kırmızılı ekipte ilk sezonunda 28 lig, 8 kupa maçında forma giydi ve 1 gol atabildi. Erman Kılıç, 2014-15 sezonunda ise kupada 2, ligde ise 1 maçta görev yapabildi. Gösterdiği performansla camiayı memnun edemeyen Erman ile 2014-15 sezonunda ipler koptu.

‘Kalk ulan ayağı’ iddiası
Erman Kılıç’ın takımdan ayrılması oldukça sıkıntılı geçti. 2014-15 sezonunun devre arasında Erman krizi patlak verdi. İddialara göre dönemin başkanı Mesut Hoşcan’ın bir maç öncesi takımın yemek yediği salona gelir. Tüm takım ayağa kalkarken, Erman Kılıç oturmaya tercih eder. Hoşcan’ın ise Erman’a “Kalk ulan ayağa!” dediği iddia edilmişti.

Erman yalanlamıştı
Erman Kılıç ise yaptığı açıklamada bu olayların gerçeği yansıtmadığını belirtmişti. Erman, “Başkan içeri geldi ve herkesle el sıkıştı. Ben de ayağa kalkmak için hamle yaptım ama şaka yollu sırtıma vurdu, kalkamadım ben de vurunca... Sonrasında 'kalksana başkanın geldi' dedi. Seviyordu beni, şu ana kadar aramızda kötü bir olay geçmedi. Ben zaten bırakın başkanı, hocayı, takım arkadaşlarıma bile bir saygısızlık yapmam” ifadelerine yer vermişti.

2015’te ayrıldı
Erman Kılıç Ocak 2015’de ise Eskişehirspor’dan ayrılarak Antalya’ya transfer oldu. Sözleşmesi fesih olunan Erman kariyerinde büyük bir düşüş yaşadı. Deneyimli oyuncu Antalya’dan sonra 2. Lig ve 3. Lig ekiplerinde forma giydi.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bůlento 2 Ağustos 2020 19:23

Hani ben utandım şimdi benim armamı bu şekilde temsil eden bir başgandan

0 2 Cevap Yaz
ESESIM 28 Temmuz 2020 23:27

Niye yayımlayamadınız yorumumu,zülfü yare mi dokundu sayın gazeteci

0 3 Cevap Yaz
Mehmet İlhan 28 Temmuz 2020 17:29

Yazın yazın Alper Veysel tarık daha niceleri otellerde harvurup harman savuranlari Yaz Yaz Eskişehirsporu böyle batiranlari Yaz kardeşim yazki bir daha bu duruma düşmeyelim şu anki yönetime sesleniyorum lütfen bırakın kayyuma doğruyu bulalım kimseyi kollamayalim bir tane doğru vardır siz Anadolu gazetesi ni tebrik ederim doğruları söylemeye devam edin

0 3 Cevap Yaz
Nicola 28 Temmuz 2020 12:35

Sayın Anadolu Gazetesi sizleri tebrik ediyorum, Eskişehirspor'un bu durumlara nasıl geldiğini anlatıyorsunuz.. Tek ricam, barlarda şarkıcılara atılan fındık fıstıkları, yönetici eşlerine tahsis edilen jipleri de yazın.. Hepsini görsün okusun herkes..

1 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi