Eskişehirspor'a 2 sürpriz transfer!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a 2 sürpriz transfer!
A
a

Eskişehirspor maddi sıkıntılar ve tranfer yasağı nedeniyle zor günler geçirirken altyapı hamlesiyle kötü günleri aşmaya açlışıyor. İşte U-19'un yeni Nijeryalıları.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor altyapısına Nijeryalı kardeşler Yusuf ve Hamid’i transfer etti. İki oyuncuda denenmeye geldikten sonra beğenildi. U-19 takımında forma giyecek olan iki isim 6 ay sonra profesyonel sözleşmeye imza atarak A takıma yükselebilecek. Böylece tranfer yasağı bulunan Eskişehirspor devre arasında 2 genç yeteneği kadrosuna katmış olacak.

eskişehirspor transfer haberi

Eskişehirspor sezona hafta içi başlayacak

TFF, Süper Lig ve 1. Lig’de ilk 3 haftanın maç programını duyurdu. Buna göre Eskişehirspor 19 Ağustos Pazartesi saat 20.00’de Keçiörengücü’nü konuk edecek. Şimşekler 25 Ağustos Pazar günü deplasmanda Adanaspor ile deplasmanda karşılaşıp 1 Eylül Pazar günü ise Bursaspor’u ağırlayacak.

TFF’nin resmi internet sitesinden Süper Lig ve 1. Lig’de ilk 3 hafta programı açılandı. 2019-2020 sezonunda ilk maçını Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynayacak olan Eskişehirspor 19 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’de Keçiörengücü’nü konuk ederek sezona başlayacak. Kırmızı Şimşekler ligin 2. haftasında 25 Ağustos Pazar günü saat 21.45’te Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda Adanaspor’a konuk olacak. Siyah Kırmızılılar 3. haftada ise 1 Eylül Pazar günü saat 21.45’te Bursaspor ile Yeni Eskişehir Atatürk Stadı’nda mücadele edecek.

1. Lig’de 5 takımın 2019-2020 sezonunda iç saha maçlarını hangi statlarda oynayacağı belli değil. Fatih Karagümrük, Hatayspor, Altay, Keçiörengücü, Menemenspor’un maçlarını hangi stadyumlarda oynayacağı ise belirsizliğini koruyor. Fatih Karagümrük’ün İstanbul Atatürk Olimpiyat stadında maçlara çıkacağı düşünülüyor. Altay Yeni Alsancak Stadyumu ve Yeni Hatay Stadı’nın inşaatları bitmedi. Keçiörengücü’nün Osmanlı Stadı ya da Eryaman stadında oynaması beklenirken Menemenspor’un ise Bornova Stadı ya da İzmir Atatürk Stadı’nda maçlarına çıkacağı tahmin ediliyor. Konu ile ilgili açıklama önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kadir 5 Ağustos 2019 21:54

Bundan sonra böyle olmalı. Tranfer eden değil oyuncu satan kulup olmalı EsEs...35 dakika oynatıp .6 milyon euro ödediğimiz Boyd'lar bitirdi bizi. Hatta küme düşüren oyuncular bir kez daha küme düşürecekler.

0 3 Cevap Yaz
sadık 5 Ağustos 2019 14:40

keşke iki tane kaleci bulsaydınız ..Melih Ağa ile yine gol yeme rekoru kırarız.

2 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi