Eskişehirspor'a 2 güzel haber birden geldi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a 2 güzel haber birden geldi!
A
a

Eskişehirspor, Osmanlıspor'u deplasmanda devirerek ligde kalma yolunda büyük bir adım attı. Diğer yandan da rakipleri Afyonspor ve Giresunspor'un maçlarına dikkat kesilen Eskişehirspor camiasına 2 güzel haber geldi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor ligde aldığı kötü sonuçlara Osmanlıspor maçında dur dedi. Deplasmanda aldığı 4-2'lik harika galibiyetle son veren ve büyük bir moral kazanan Es Es ligde kalma yolundaki rakipleri Giresunspor ve Afyonspor'un maçlarına odaklandı. Bu maçlarda rakibimizin alacağı sonuçlar ligde kalma yolunda Eskişehirspo'u çok etkileyecekti.

Spor Toto 1. Lig'de dün oynanan Giresunspor Gençlerbirliği ve Afyonspor Adana Demirspor maçları Eskişehirspor camiası tarafından büyük dikkatle izlendi. Giresunspor sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup oldu. Afjet Afyonspor, sahasında Adana Demirspor’a 2-0 yenildi. Bu 2 güzel haber Eskişehirspor camiasının rahat bir nefes almasına sebep oldu.

Eskişehirspor 28. haftayı 28 puan ile 15. sırada tamamlarken Afyonspor 25 puanla 16. sırada yer aldı. Es Es'in ligde kalma yolundaki diğer rakibi Giresunspor ise 28 puanla 14. sırada tamamladı. Böylece Eskişehirspor ligde kalma yolunda tekrar büyük bir avantaja sahip oldu.

Eskişehirspor önümüzdeki hafta sahasında 17. sıradaki Elazığspor'u konuk edecek. Giresunspor ise son sıradaki Karabükspor ile deplasmanda karşılaşacak. Afyonspor ise lig 3.'sü Hatayspor'un konuğu olacak.
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi