Eskişehirspor'a 150'ye yakın futbolcu önerildi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a 150'ye yakın futbolcu önerildi!
A
a

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Hasan Hüseyin Köksal: Uzun bir çalışma sonucu transfer tahtasını açtık, zor da olsa Play Off'u hedefleyerek çalışacağız

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Basın Sözcüsü Hasan Hüseyin Köksal dün kulüp tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu, transfer tahtasının açılmasını değerlendirdi, kulübün geleceği ile ilgili bilgiler verdi.
2 Eylül Gazetesi'nin haberine göre, Hasan Hüseyin Köksal şu açıklamalarda bulundu:

"Bir daha bu günleri yaşamayalım"
“Uzun süredir bekleyen taraftara, sabırla gece gündüz demeden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyoruz. Tahtayı açtık. Federasyonda arkadaşlarımız çalışma yapıyorlar. Transfer komitemiz çalışıyor. Anadolu efsanesinin eski günlerine dönmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bir haftadır bütün yoğunluğumuzu verdiğimiz bir tahtamız var. Başkanımız da daha önceki konuşmasında bahsetmişti. Avukatlar, dosyalar, onlarca menajer… Çok hassas bir süreçten geçtik ve iknası zor oldu. Allah Eskişehirspor’a bir daha bu kara günler yaşatmasın ”

"31 Ağustos'ta açılsaydı..."
“Bütün Es-Es taraftarlarının gönlü ferah olsun. 31 Ağustos’ta transfer tahtası açılsaydı kimse bizim çocuklarımızı tanımayacaktı. Biliyorsunuz ki Türkiye’de genç oyuncu sıkıntısı yaşanıyor. Biz Fuat hocamın da sayesinde birçok genç oyuncu çıkardık. Bizden hiç ayrılmayan arkadaşlarımızla yan yanayız. 6 ay sonra tekrar yasak gelse bile biz Süper Lig’e çıkacak kadroyu koruyoruz”

"Hedef güçlü Eskişehirspor"
“Taraftarımız sükunetle bizden gelecek açıklamaları beklesinler. Şu anda altyapı komitemiz çalışıyor. Türkiye’deki örnek olan kulüpler gibi altyapıdan yeni projelerle borçları silinen temiz ve güçlü bir Eskişehirspor yaratmaya çalışıyoruz. Buradaki en büyük kazanç alt yapıyı güçlendirmek… Altyapıya da flaş transferler yapacağız, ancak bundan sonraki süreçte asla çok pahalı, hak etmeyen değerlerin verildiği, kulübün hareket edemeyecek şekilde borçlandırıldığı bir sistem olmayacak. Bunu başkanımızla daha detaylı bir şekilde paylaştık. Kulüp artık çift imzayla yönetiliyor ve kararlar 15’e 8 olarak alınıyor”

"Hayalimiz borçsuz bir Eskişehirspor"
“Herhangi bir taraftarımız kulübün sitesini açtığında Eskişehirspor ne durumda ne hedefliyor, mali, çalışmalarımız, projelerimiz neler hepsini paylaşacağız. Birkaç tane projemiz var. Hedefimiz icralık olduğumuz bütün dosyaları kapatmak. Borçsuz bir Eskişehirspor hayaliyle geldik. Kaan Ay ve yönetim kurulu, bizim de bulunduğumuz İcra Kurulu olarak yönetim kurulu oluşturduk. Gençleriyle beraber Türkiye’ye örnek olacak bir Eskişehirspor oluşturacağız. Bizim çocuklarımızı ve daha çok genç arkadaşlarımız değerlendireceğiz. Altyapıda yapacağımız değişiklikler Türkiye’de ses getirecek. Keşfedeceğimiz oyuncularla geleceğe yatırım yapacağız. Yarın sizlere de haber verip yeni futbolcularımız tanıtacağız”

"Gelecek hafta açıklıyoruz"
“Gerek seçilmişlerle gerek devlet büyüklerimizle görüşmelerimiz sürüyor. Eskişehirspor’un önünü açacak projelerimizi hazırladık. Bunları da gelecek hafta sizinle paylaşacağız. Eskişehirspor gecesinde de bunları tek tek anlatacağız. Yine yapacağımız iki üç tane projeyle belediyelerle daha çok işbirliğine giderek Eskişehirspor’un gerçek anlamda yapması gerek projeleri oluşturacağız”

"2 günde 150'ye yakın futbolcu..."
“Eskişehirspor’a 150’ye yakın futbolcu teklif edildi. Ancak biz ekonomik bir kriz içindeyiz. Bu yüzden hocamızın uygun gördüğü, bütçemize de uygun tamamen yerli ağırlıklı ve bize başarıyla 8-10 yıl boyunca hizmet edecek oyuncularla temas halindeyiz. Hepsini size yarın müjdeleyeceğiz”

"7-8 milyon lira ödeme yaptık"
“Sadece Ofoedu dosyasında bile bir milyonun üzerinde bir ödeme yaptık. Transfer tahtasının açılması için yaklaşık 7-8 milyon lira civarında bir ödeme gerçekleştirdik. Bunları şeffaf, herkesin bileceği şeklinde sunumlar yapacağız. Biz taraftarımızlar beraber yönetmeye talip olduk.Bu yüzden tüm olan biteni sizinle açık ve net bir şekilde paylaşacağız”

"Hedef Süper Lig"
“Biz hiçbir oyuncumuzu satma niyetinde değiliz. Eskişehirspor’un önceliği süper lige döndürme hedefimiz var. Artık yeni oyuncularla birlikte zor da olsa Play Off’u hedefleyerek çalışcağız. O yüzden şu an hiçbir oyuncuyu satmaya niyetimiz yok. Biz şeffaf bir çalışmayla güzel bir iş başardık. Başkanımız sizinle hangi dosyalara ne kadar ödeme yapıldığını paylaşacak”


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülent 1 Şubat 2019 17:32

ne diyelim? İNŞALLAH.

0 1 Cevap Yaz
hasan 1 Şubat 2019 16:58

Nerde hareket orda bereket diye boşuna dememisler

0 1 Cevap Yaz
EsEs 1 Şubat 2019 16:21

Teşekkürler.öncelikle denk bütçe.

0 5 Cevap Yaz
Ahmet KAHRAMAN 1 Şubat 2019 15:45

Elinize sağlık.

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi