Eskişehirspor'a "son" 500 bin sözü!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a "son" 500 bin sözü!
A
a

Eyüpspor Kulüp Başkanı Murat Özkaya, ESGROUP Spor Servisi’nden Aytaç Ersoy’a açıklamalarda bulundu. Özkaya yaptığı desteklerin Eskişehir’e örnek olmasını isterken, Trabzonspor’a olan borcun son 500 bin lirasını kendisinin vereceğini söyledi.

Sütiş Eskişehir
Bilindiği gibi ekim ayı içinde Eyüpspor Kulübü Başkanı Murat Özkaya, Eskişehirspor’un Trabzonspor’a olan borcu için Eyüpspor adına 250 Bin TL, başkanı olduğu TFF 1. Lig Ku- lüpler Birliği adına 250 Bin TL olmak üzere toplamda 500 bin TL’lik destek sözü vermişti. Bu destek ile ilgili konuşan Özkaya, “Bu işi şov için yapmadım. Ben Eskişehirspor’u seviyorum. Eskişehirspor’un ve taraftarının  var olmasını istiyorum. Transferi açarlarsa en az 3-4 futbolcu da vereceğim. Türk futbolunun değeridir Eskişehirspor. Rahmetli dayımın çok sevdiği bir kulüptü Eskişehirspor. Taraftarını da çok severdi” dedi.

SON 500’Ü BEN VERECEĞİM
500 bin TL’lik bu yardımın detaylarının sorulması üze- rine Özkaya, “EskişehirsporKulübü’nün Trabzonspor’a olan borcunun kalan son 500 bin TL’lik bakiyesini ben göndereceğim. Yani iş o noktaya kadar geldikten sonra kalan son rakamı vereceğim. Eskişehirspor’un mevcut yönetimi, hem Eyüpspor’a hem de Kulüpler Birliği’ne teşekkür etti. “Bu yaptığınızın hakkını ödeyemeyiz” dediler. Ben bir futbol adamı olarak Eskişehirspor’a elimden gelini yapacağım. Dediğim gibi tüm şehrin sahip çıkması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

TÜM ESKİŞEHİR İSTEMELİ
Başkan Özkaya, “Ben Eskişehir’e de geldim. Eskişehirspor futbolda her zaman bir renktir. İnşallah bu desteğimiz Eskişehirspor’a iyi olur. Eskişehirspor’un önce transferi açması gerekiyor. Sonra iyi oyuncuları alıp bir üst lige çıkması, ardından bir üst lige daha çıkması gerekiyor. Ama bunu sadece ben değil, birkaç kişi değil tüm Eskişehir istemeli” diye konuştu.

4 KULÜP BENİM İÇİN ÖZELDİR
Özkaya son olarak, “Eskişehirspor’un yanı sıra Kocaelispor, Sakaryaspor ve Bursaspor da benim için özel kulüplerdir. Taraftarları da benim için özeldir” ifadelerini kullandı.

MAÇ İZLEMEK BENİM İÇİN ŞEREF
Özkaya, “Takım içerde her maçını30 bin kişiye oynamalı. Taraftar maça gelsin. Taraftar maça geldikçe takım ayağa kalkacak. Takım ayağa kalktıkça kulübe para gelecektir. Eskişehir’de maç izlemeyi çok istiyorum. Eskişehir’de maç izlemek bana onurdur, şereftir. Beni davet ederlerse seve seve oraya gelirim. O gençlerin Eskişehir’e, Eskişehir’in o gençlere, Türkiye’nin de Eskişehir’e ihtiyacı var” dedi.
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ali 6 Kasım 2022 08:34

ilk 500 bin lirayı göndersin biz ciddi olduğuna inanalım.

0 1 Cevap Yaz
Fatih 3 Kasım 2022 18:11

Eskişehir de yaşayan varlıklı kişiler neden böyle düşünmezler.Vekillerimiz atanmışlar neden beklerdler.

0 11 Cevap Yaz
ERKAN 3 Kasım 2022 18:04

COK YASA EYUPSPOR COK YASA BASKANIM NASIP OLURSA BIRINCI LIGE KADAR CIKACAGIZ.

0 5 Cevap Yaz
Ag 3 Kasım 2022 14:44

Daha önceki açıklamasında hesaba gönderdiği söylenmişti. Bir tutarsızlık var. Sanki sadece şov gibi duruyor.

0 8 Cevap Yaz
Zafer 3 Kasım 2022 11:47

Çok güzel hareket, teşekkürler başkan

0 15 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi