Eskişehirspor 3 isimle daha anlaştı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor 3 isimle daha anlaştı!
A
a

Eskişehirspor’da transferin son gününde hareketli saatler yaşanıyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor lige genç bir kadroyla giriş yapmasının ardından, transfer yasağını geçtiğimiz günlerde kaldırmayı başardı. Uzun süren çabalar sonucunda transfer tahtasını açmayı başaran Eskişehirspor, takıma takviye yapmak için atağa geçti. Bu kapsamda Eskişehirspor’un Akdeniz temsilcileri Antalyaspor ve Alanyaspor’dan ayrılan Olcan Adın, Emre Güral ve Hasan Ayaroğlu ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Anlaşma yapılan futbolcuların gün içerisinde imza atmaları bekleniyor. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bitirin 31 Ocak 2019 14:45

azıcık ileri görüşlü olsanız 1 tane dahi transfer yapmaz kulübü bu ligde tutmaya çalışır ve gençlerin tecrübe kazanmasını sağlarsınız. kulübü getirdiğiniz nokta yetmedi. bu yönetim anlayışına yazık!

2 3 Cevap Yaz
soyun soyun 31 Ocak 2019 14:36

aman kulübe nefes aldırmayın bravo! hangi paralarla ödenecek maaşlar? yapılan sözleşmeler eskişehirspor un başına daha çoooook iş açacak hep beraber göreceğiz. abinizin yolunda aynı adımlarla gidiyorsunuz başarılarınızın devamını dilerim!!!

1 4 Cevap Yaz
2635 31 Ocak 2019 11:59

Bilmiyoruz.transfer nasıl yapılıyor.belki bir zorunlulutur ama açıkcası bazı isimlerin güvenilir olmadıkları ve her an yarılyolda bırakıp dosya olarak döneceklaeı endişesi taşımaktayız.Ama yine de hayırlı olsun EsES imize

0 7 Cevap Yaz
Eses 31 Ocak 2019 11:51

Bu masraflar niye yapılıyor? Play off sınırıyla arada 15 puan var. Bu sene bu takımın süperlige çıkması için kimi alırsan al mucize lazım. Zaten borçlar ortada. Hiç olmazsa bu yıl ilave borçlanmayın. Son iki yıldır çekilenler yetmedi mi. Bu günümüz zaten kötü. Yarını daha da berbat etmeyelim.

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi