Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor 26 gün sonra küme düşürülecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor 26 gün sonra küme düşürülecek!
A
a

Eskişehirspor, Boffin krizinin ardından ayrıca Pinto kriziyle yine karşı karşıya. Şilili forvet, FIFA’dan küme düşürme cezasının uygulanmasını istedi. Yönetim 26 gün içinde 500 bin Euro ödemezse takım küme düşürülecek.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri...

FIFA’dan yazı geldi
Siyah-Kırmızılı yönetim kaleci Ruud Boffin’in 6 puan silme ve küme düşürme cezasını kaldırmak için önemli yol kat ederken, geçtiğimiz Cuma günü FIFA’dan gelen küme düşürme yazısıyla ikinci kez yıkıldı. Son iki sezonda transfer cezası ve bu sezonda 6 puan silme cezası uygulayan Sebastian Pinto, 500 bin Euro alacağı için bu kez küme düşürme cezasını devreye soktu. Şilili futbolcu bu kez bir hayli ciddi.

Akgören açıklama yaptı
ESGROUP Spor Servisine açıklamalarda bulunan Başkan Mustafa Akgören, “Sebastian Pinto, son yıllarda alacağının ödenmesi için elindeki iki cezayı uyguladı. Transfer cezasının ardından bu sezon da 6 puan silme cezasını FIFA aracılığı ile kulübe uygulandı. Elinde küme düşürme cezası kalmıştı ve bu cezanın uygulanması içinde 10 Nisan Cuma günü kulübe FIFA’dan yazıyı gönderdi” dedi.

Pinto bir hayli dertli
Başkan Akgören, “Pinto’ya ödeme yapılması için verilen bir aylık sürenin 4 günü geçti. 26 gün içinde bu ödeme yapılmadığı taktirde gelecek sezon, yani 2020-2021 sezonunda küme düşürme cezası verilecek. Eskişehirspor maçlara çıkmadan direk mağlup sayılarak bir alt lige düşürülecek. Pinto ile gerekli görüşmelere başladık. Oyuncu bu konuda baya bir dertli ve kesinlikle alacağı ve ceza konusunda taviz vermiyor. Eski dönemlerde bazı yönetici ve kişiler tarafından tehdit edildiğini ve verilen sözlerin hiç birin tutulmadığını söyledi” diye konuştu.

Atlatmamız zor gözüküyor
Es Es’te Başkan Akgören, “Pinto bu yüzden alacağı ve ceza konusunda kesinlikle geri adım atmıyor. 500 bin Avro alacağının tamamını istiyor. Ülkemizin ve kulübün içinde bulunduğu durum göz önüne alındığında, şehrin desteği olmadan bu süreci atlatmamız zor gözüküyor. Yönetim olarak elimizden geleni yapacağız. Allah yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Deniz Efe DOĞAN 14 Nisan 2020 19:59

Eskişehir spor bizim canımız cigerimiz 👍👍 neden jesiyi Galatasaray'a parasız verdik

1 0 Cevap Yaz
Hakan 14 Nisan 2020 14:21

Yabancı oyuncu bu işte.Bazıları istisna olabilir.Yabancı oyuncu acımıyor.Kendilerini garanti altına alıyorlar. Kulub batmış varsın batsın.paralarını alsınlar yeter.Bunlarda bir taraftar duygusu yok. Sevinçleri -üzüntüleri bile sahte.Varsa yoksa para para para.Bizde el üstünde tutuyoruz.Yabancı ülkelerde bu kadar para vermiyorlar.Verimden düştük den sonra silip atıyorlar. Pinto bu kulupten 5-6 ay kaldı.hem para kazandı hem de ekmek yediği kapı mahvetti.

2 2 Cevap Yaz
13 Nisan 2020 23:35

Eş Esli kardeşlerim bir Ankaragücülü olarak üzülüyorum Eskişehirspor türk futbolun da çok önemli yeri olan bir kulüp ancak nedendir Eskişehirli zenginler neden duyar siz bizde bu zor günleri yaşadık ama bir şekilde toparlandı yinede borç kanununu çözemedik inşallah Eş Esi cin her şey güzel olur Ankaragucu sizinle dir. H66

1 3 Cevap Yaz
Esesli 13 Nisan 2020 22:35

Bunlarin basimiza gelecegi belliydi de,sayin baskan keske biraz farklilik gosterebilseydin. Niye baskan oldun,cebinden hangi dosyayi kapattin. Tammam eses sevdalisisin,sehrih evladisin,taraftarin icinden geliyorsun. Ama senin gibi eses sevdalisi,yani sapina kadar esesli ,senin gibi hic birsey yapamayacak,bu sehirde en az 100000 kisi cikar

2 3 Cevap Yaz
EKREM DOGRU 13 Nisan 2020 21:57

Eveeet!!!!! .zaten amac buydu ,hep bir agizdan kume duselim ve kurnaz yoneticiler sonunda bunu basardi,10 yorum dan dokuzu duselim de kurtulalim diyor da....... bir de nasil kurtuluyoruz onu anlatin!! kulubun iflas edip tamamen kaoanmasi lazim,cok guzel, orda is bitiyor mu?Alacakli olan oyuncular vah vah gitti paralar diye aglama duvarina mi,hayir arkadaslar yeni acilacak kulub ile eskisi arasinda olan en kucuk bag (antreman sahasi,.stad,forma rengi;arma,eski yonetici ,eski masor bile,eski borclarin yeni kurulan kulube devredilmesine yeterli.Fifa 2013 yilinda bu konuda yeni kararlar cikardi ve CAS da bunu uyguluyor, Simdi buradan hemen ziplayacak bilginlere soyluyorum fifa nin 64 maddesini okuyun.

1 5 Cevap Yaz
Eseses 13 Nisan 2020 21:52

Başkan zaten düştün hala birilerinden para toplama derdindesin bu takımın kurtuluşu yok. eski başkanların sizlerin kulüpten ne kadar alacağı var

1 1 Cevap Yaz
Davut 13 Nisan 2020 20:57

Bu kadar eleştiri var. Eleştirilenlerden biri çıkıp da .............yanlış biz çalmadık çırpmadık diyen var mı.

0 1 Cevap Yaz
342634 13 Nisan 2020 20:54

Eski yönetimler yüzünden koskoca camia hatta şehir yalancı düzenbaz olarak olarak görünmeye başlandı.Ne hakları var. Bu kadar borç olur mu.Uçan kuşa , malzemecisinden tedarikçisine oyuncuna antrenörüne kadar herkese borcu var.Bir kuruş ödeme yok.Bazıları alacaklarından vazgeçti.Hala 200 milyondan fazla borç var.Alacaklılar özellikle yabancı oyuncular takımın süper lige çıkmasını önlediler. yani gelirde yok. Borç namustur ama borcunda namuslu olanı var.Hesapsız harca savur sonra gelen ödesin.Üstelik borcu konusunda da yalan söylediler 15 milyon dendi 50 milyon çıktı..Kısaca bu borç ödenmez.kimsede para vermiyor. Şimdi yeni bir oluşumla tertemiz bit takım kurulsun.Hatta şirket.3-4senede EsEs süper lige çıkar.para oldukça da borçlar ödenir.Alacaklılar sabırlı olmamakla hem EsEs'e hem kendi ayaklarını sıktılar.

0 3 Cevap Yaz
Dik Duruş 13 Nisan 2020 17:03

Göztepe nasıl yaptı kimse Ali Ağa belediye demiyo farklı isimlerle gerek yok sadece takımların isimlerini değiştirin yeter Eskişehirspor a.ş olucak biticek borç faizi ödemekten iş yapilmiyo kimse almasın parasini kursaklarında kalsın yeni Eskişehirspor kurulsun bitsin baştan yapsaydik şuan 1lige cikiyorduk bu sene

0 2 Cevap Yaz
serdar 13 Nisan 2020 16:24

Arkadaşlar hep söylüyorum.Bu borç ödenmez.Borçsuz alt liglerden yeni takım kuralım.Adı ESKİŞEHİR26 olsun.Dibi görelim,yukarıya yavaş yavaş çıkarız.ESESin borcunu kim öderse ödesin.Borçsuz kulup olsa herkez yardım eder.Ama birileri yemiş onun borcunu benmi ödiyeyim diye kimse yardım yapmıyor.

4 23 Cevap Yaz
Kartallı Kartal 13 Nisan 2020 16:15

Durum anlaşılıyor ki önümüzdeki sezon 3.ligdeyiz. Ne fark eder ha 3. lig ha amatör. Bunlara vereceğiniz milyonları bizim kendi çocuklarımıza yatırım yapın. Kadroyu dağıtmadan (Zaten transfer kapalı) yeni bir takımla çok hızlı bir şekilde geri geliriz. Alacaklılar da gitsin kumda oynasın. Bize acımayana biz de acımayalım.

6 15 Cevap Yaz
Bitmez bu boçlar 13 Nisan 2020 16:00

Şimdi bazıları bana kızacak ama gerçekler malisef böyle paramız yok ve önümüzdeki 10 yıl boyunca da alacaklıların sabırsızlığından dolayı olamıcak. Düşürme hakkı seneye bofin de sonra bienverüde sonra sıradan gidiyor 35 futbolcu daha var.düştükçe düşecez. Eskişehir f. K. A. Ş. Bu sezon kurulmalı

1 15 Cevap Yaz
Mustafa 13 Nisan 2020 15:29

BŞUNA UĞRAŞMAYIN VURUN KAPIYA KİLİDİ,İSİM DEĞİŞTİRİP SIFIRDAN BAŞLAYALIM ONLARDA AVUÇLARINI YALASINLAR

2 17 Cevap Yaz
Hasan 13 Nisan 2020 15:01

Golcü olarak alındın...Kaç maç oynadın kaç gol attın.Sen görevini yaptın mı.Takım ödemler yapılmıyor diye sizin zamanınızda küme düştü.Atsaydın gollerini alsaydın paranı. O kadar para aldın hala 4-5 milyon istiyorsun. Takımı 2 defa küme düşürdün.Gelirler de kesildi.Sanki tek alacaklı sensin .millet evden çıkamıyor..Eskişehire gel paranın tamamını Cumhur efendi ile beraber alın.

8 15 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 13 Nisan 2020 15:01

Kesinlikle ödeme yapmayın.Düşelim artık.

1 12 Cevap Yaz
Hakan 13 Nisan 2020 14:47

Bize uyar. Bir an önce bal ligine ve amatöre gideriz.Öteki alacaklılar da hemen devreye girsin.ceza üstüne ceza gelsin ki hedefe yani amatöre bir an önce ulaşalım. Kulüp de kayyuma kalır. Yönetim 500 bin avro değil 50 avro bulamaz.Şu zamanda kim para verecek.Eski yönetimler de öyle oyuncular bulmuşlar ki arasan bulunmaz.

0 8 Cevap Yaz
furemen 13 Nisan 2020 14:23

26 gün beklemesinler.Bir an önce düşürülsün bizde rahatlayalım onlarda.Bitsin artık bu işler.Koca bir şehir yada koca bir camia değiliz.Hiç bir zamanda olmadık olamadık.Amatöre kadar yolu var.Üst liglerede çıkmayalım.Ben razıyım.

1 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi