Huzur

Basından beri söylediğimiz bu takım kümede kalması büyük başarıdır. Kümede kalma adına alınan bu galibiyetler, matematiksel olarak olmasa da düşmeyle ilgili bir sorunumuzun kalmadı diyebiliriz.

18 Nisan 2019 08:46
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor geçen hafta almış olduğu sürpriz Osmanlıspor galibiyetinin bir anlam ve kıymet kazanması için, evimizde oynayacağımız Elazığspor maçını galibiyetle bitirmek gerekiyordu. Kâğıt üzerinde maçın mutlak favorisi tabii ki Eskişehirspor’du. İlk yarı zorlansa da ikinci yarı sonuca gitmeyi başardı. İki haftada alınan altı puan derin bir nefes aldırdı. Allahtan ligin boyu kısaldı yoksa yine playof hayalleri kurardık. Basından beri söylediğimiz bu takım kümede kalması büyük başarıdır. Kümede kalma adına alınan bu galibiyetler, matematiksel olarak olmasa da düşmeyle ilgili bir sorunumuzun kalmadı diyebiliriz.
Bu duygu tabii ki şehre taraftarlara yönetime huzur getirdi. Şimdi şunu sormak hakkımız, takımın aldığı birkaç olumsuz hareketten sonra, felaket tellallığı yapanlar, karamsar tablo çizenler şunu bilmeliler ki! Futbol bir iki olumlu ve olumsuz sonuca göre fikir yürütülmez, olumsuz sonuçlarda sakin kalıp çare üretmek gerekir. Vur abalıya olmaz, hemen hoca masaya yatırılmaz sahip çıkmak gerekir. Alınan bir iki olumlu sonuçtan sonrada hedef değiştirilmez hele havaya hiç girilmez, yine gelecek adına hamleler yapmalı çıkabilecek engelleri nasıl bertaraf ederi konuşup olumlu sonuçlara katkı yapılmalıdır.
Alınan sonuca göre fikir yürütmek günü kurtarmadan öteye gitmez. Eskişehirspor’un sezon başında, ortasında yaşadığı sıkıntılar ortada. Huzurlu bir ortam olmadığı belli iken hedef büyütmek hayalden öteye gitmez. Huzur nedir derseniz; Huzur, hiçbir gürültünün sıkıntının ya da zorluğun bulunmadığı yer demek değildir. Huzur, bütün bunların içinde bile yüreğinizin sükûn bulabilmesidir. Huzurun gerçek anlamı budur. Herkese huzurlu günler dilerim.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Doğa Sever 13 Haziran 2019 14:41

İnşallah , Alt Yapıya da (lafta kalmaz da)yeterli önem verilir!

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi