Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor 2 genç daha kazandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor 2 genç daha kazandı
A
a

Spor Toto 1. Lig’in 12’nci haftasında Elazığspor ile karşı karşıya gelen ve rakibine 3-2 mağlup olan Eskişehirspor bu maçın ardından iki gün izin kullanmıştı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da izin bugün bitiyor. Siyah Kırmızılı ekip akşam saatlerinde toplanarak antrenmanlara başlayacak. Eskişehirspor lige verilen milli arada 18 Kasım Pazar günü saat 14.00’de Osmanlıspor ile hazırlık maçı yapacak. 

Alperen ısınıyor

Eskişehirspor’un 20 yaşındaki hücum oyuncusu Alperen Kocabaş iki haftadır maçlara ilk 11’de başlıyor. İstanbulspor ile oynanan karşılaşmada oldukça istekli görünen genç oyuncu, bu başarılı performansının ardından Osmanlıspor maçına da ilk 11’de başladı. Elazığspor maçında özverili bir performans sergileyen Alperen yavaş yavaş deneyim sahibi olmaya başladı. 

Cemali sol beke alıştı

Eskişehirspor’un en genç oyuncularından Cemali Sertel, 3 haftadır oynanan maçlarda sol bekte forma giyiyor. Form düşüklüğü yaşayan İsmail Oykun’un yerine Teknik Direktör Fuat Çapa, Cemali Sertel’e formayı vermişti. Sol bekte iyi bir performans sergileyen Cemali yeni mevkisinde yabancılık çekmediği görüldü. Teknik Direktör Fuat Çapa, sezonun ilk maçlarında defans hattında Cemali’yi stoper mevkisinde oynatmıştı. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi