Eskişehirspor "son kozunu" oynuyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor "son kozunu" oynuyor!
A
a

Başkan adayı çıkmadığı için kongresi ertelenen Eskişehirspor’da divan kurulu üyesi Fatih Baturaygil son kozun oynanacağını söyledi. Baturaygil, “Yönetim oluşmuyor, imza almakta sıkıntı yaşıyoruz. Kongreyi erteleyip hafta için görüşmelerimizi yapacağız. Artık son kozumuzu oynuyoruz” dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da kriz devam ediyor
Eskişehirspor’da 1 aydır başkanlık krizi yaşanıyor. Büyük bir borç içinde olan ve transfer yasağı bulunan Siyah Kırmızılı kulübe başkan adayı çıkmıyor. Yönetim listesi oluşturmada oldukça zorlanan divan kurulu transfer yasağını kaldırmak için de bir hayli yoğun mesai harcıyor. Ancak kalan 26 dosyada sıkıntılar yaşayan divan kurulu mutlu sona ulaşamadığı için yönetim oluşması da böylelikle zora girmiş oldu.

Yönetim oluşmuyor
Divan kurulu üyesi Fatih Baturaygil transfer yasağı konusunda camiayı bilgilendirirken artık son kozun oynanacağını söyledi. Baturaygil, “Ne yazık ki imza almada sıkıntı yaşıyoruz. Böyle olunca da transfer yasağını kaldırmıyoruz ve yönetim oluşmuyor. Artık kongreyi erteleyip, hafta içi görüşmelerimizi yapacağız ve son kozumuzu oynayacağız. İstanbul’a gidip görüşmeler yapacağım. Kulübümüzü bu durumdan kurtarmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Suat AVNİ 16 Temmuz 2021 10:00

Divan kurulu hata yapıyor....

0 0 Cevap Yaz
Hayirlisi 15 Temmuz 2021 19:42

Hoşçan dönene inin hatalı transferleri yüzünden zor durumdayız. Hoşçan çıkıpta 3, 5 milyon verse borç belkide çevrilecek ama nerde.....

0 1 Cevap Yaz
pompeo 15 Temmuz 2021 11:58

kulübü yiyip batiranlarin keyfi gayet yerinde ... adamiz diye geziyorlar ortalikta ..

0 11 Cevap Yaz
Halil Doymaz

Maalesef haklısın

0 2
EsEs-EsEs 14 Temmuz 2021 19:19

EsEs Eskişehirin en önemli ortak değeridir.Başka şehirlerle kıyaslanmaz.Şu anda çok zor durumda.Borçları var ama futbol dünyasında bir oyuncuya verilen 10-12 milyon avrolar dikkate alınırsa dönmeyecek borçlar değil. EsEs in şu an için en önemli ihtiyacı birlik beraberlik halinde hareket etmesi.Birlik berberlik öncelikle şehrin ileri gelenlerinden başlar.Onlar önderlik yaparlar.Bir güvenilir yönetim oluşturulur..herkes yardımcı olur.50-60 milyonu çıkaramayacak şehir değil.Güven gerekiyor.Kongreye bütün milletvekilleri eskiler dahil.bütün belediye başkanlar,bütün eski yönetimler,.bütün odalar,taraftarlar ve şehrimizde görev yapan atanmışlar katılmalıdır.Korkmasınlar hemen para istemezler herhalde. EsEs 80 kişiden ibaret değil.Kongreye katılmakta bir nevi güç katkısıdır.Taraftar olarak herkesin kongreye gelmesini arzu ediyoruz.

3 9 Cevap Yaz
Halatci 14 Temmuz 2021 14:51

Pancarci ve alamancidan hiç ses yok berber isyan diyodu onunda sesi çıkmaz oldu

1 19 Cevap Yaz
Fatih

EsEs için birlik beraberlik zamanı.Kol kırılı yen içinde kalır.İhmali olanlar elbette hesap verirler.

1 6
eses

hoşcan ı unutmayalım zararın en büyüğü onda

1 3
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi