Eskişehirspor, ETİ'den sponsorluk için haber bekliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor, ETİ'den sponsorluk için haber bekliyor
A
a

Eskişehirspor yönetimi 2019-2020 sezonunda ana sponsorluk ve formalarda yer alan göğüs reklam sponsorluğu için ETİ ile yeniden anlaşmak istediklerini açıkladı. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'da dün yapılan basın toplantısında Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Mustafa Topkaya sponrosluk anlaşması için ETİ'den haber beklendiğini açıkladı.

Konu ile alakalı bilgi veren Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Mustafa Topkaya, "ETİ firması ile geçtiğimiz sezon için yapılan anlaşma 25 Temmuz 2019 tarihi ile sona erdi. ETİ konusunda bir görüşme talep ettik. Kendilerinden haber bekliyoruz. Yeni bir anlaşma yaparak ETİ ile devam etmek istiyoruz. İnşallah kısa bir süre içerisinde görüşeceğiz" dedi. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
onur 1 Ağustos 2019 10:35

ETİ yıllardır Eskişehirspor'un forma sponsoru,lisanslı ürünleri ve oyuncularımızın maç ve antreman formaları koyun bir kenara çakma ürünlerde bile ETİ yazıyor, ETİ firması böyle bir reklamı arasa bulamaz. Dikkat edin her dönem aynı olayı yaşıyoruz,kulübün en zor dönemlerinde son ana kadar bekleyen ETİ sonra bir anlaşma yapıyor ve düşük maliyetlerle büyük reklam yaparken bitaraftan da Eskişehirspor' a destek oluyor diye övgüler alıyor Hatırlayın 2008 yılında efsane bir kadromuz vardı,UEFA ya katılmaya hak kazanmıştık,o dönemdede maddi problemler vardı 3 milyon liralık bir anlaşma yapılmıştı, Kimse kusura bakmasın o dönem süper ligdeyiz ve başarılıyız çok daha iyi paralara verebilirdik reklamlarımızı,ETİ grubu yıllardır bu takım üzerinden milyon dolarlar kazandı, Şimdi yapması gereken kendilerinin bizzat başında olduğu bir yönetim oluşturup Eskişehirspor'un başına geçmektir.. İşte ozaman anlarız samimi yoksa değilmi..

2 5 Cevap Yaz
serhat 31 Temmuz 2019 16:45

Rahmetli Firuz beyin çok emeği geçti Eskişehirspora. Firuzhan bey de babasından daha çok bonkördür Eskişehir için. İşallah iyi bir anlaşma yapılır.

5 7 Cevap Yaz
Mahmut 31 Temmuz 2019 15:14

ETİ de baskı yapanlar olabilir...reklam vermeyin diye...Herhalde ETİ baskıyı dinlemeyecek.Gönlümüz EsEs 'e çok yakışan ETİ yazısını formamızda görmektir.

2 12 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi