Eskişehirspor, Dorukhan'dan 1 milyon TL kazanacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor, Dorukhan'dan 1 milyon TL kazanacak
A
a

Eskişehirspor’da sözleşmesi sona eren Dorukhan Toköz’ün yeni adresi belli oldu. Genç oyuncu Beşiktaş ile anlaşma sağladı. Es Es, ön protokol imzalayan Dorukhan’dan sadece 1 milyon TL yetiştirme bedeli kazanacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da sözleşmesi sona eren ve birçok talibi bulunan Dorukhan Toköz’ün son olarak adı Beşiktaş ile anılmaya başlamıştı. Genç oyuncu geçtiğimiz gün İstanbul ekibiyle görüşme yaparak anlaşmaya vardı. Ön protokol imzalayan Dorukhan’ın Beşiktaş ile 3+1 yıllık resmi kontrata imza atacağı öğrenildi. Dorukhan’ın resmi imzası ise transfer sezonunun açılmasının ardından gerçekleşecek. 

Eskişehirspor’un alt yapısından yetişen Dorukhan Toköz 3 sezondur A Takım’ın değişmez oyuncusu oldu. Hem sağ bekte hem de orta sahada forma giyebilen 22 yaşındaki oyuncu Ümit Milli Takımı’nda formasını giymeye devam ediyor. Gelecek vaat eden futbolcular arasında gösterilen Dorukhan Toköz’den Eskişehirspor ne yazık ki bonservis ücreti kazanamayacak. Es Es sözleşmesi sona eren Dorukhan’dan 1 milyon TL yetiştirme bedeli kazanacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi